powered by www.bluechip.hu

Gamer

Razer termékajánló

A Razer mára meghatározó szerepet tölt be a játékipar területén. A IT világban, a játékok igen nagy bevételt jelentenek, s a szórakozáshoz elengedhetetlen kiegészítők is. A Razer ezen a területen igen nagy népszerűségnek örvend. A kiváló minőségű és egyedi dizájnnal felruházott eszközök, hamar meghódították a világot. Feladatuk a kényelmes játékkezelés biztosítása, és a választékra sem lehet panasz, mert minden típusú játékhoz találunk kiegészítőket a Razer "polcain".

Saitek termékbemutató

Saitek 1979-ben alakult, a svájci technológus Eric Winkler, alapította akinek a nevéhez fűződik az elektronikus sakk játék. A Saiteknél ma két és fél ezer ember dolgozik. Többségük fejlesztő és technikus. Rengeteg időt s pénzt fektetnek minden eszköz kialakításába, hogy az maximálisan kiszolgálja a vásárlót. Széles termékpaletta áll minden felhasználó rendelkezésére, hogy biztosan megtalálja a neki legmegfelelőbb terméket.

Need for Speed: Most Wanted 2 Limited Edition

A Criterion megreformálta a Need For Speed sorozatot, frissé és vonzóvá téve azt. Játék során ténylegesen mi akarunk lenni az igazi Most Wanted sofőr, mely elérése még csak az út kezdete, hisz online mindig van jobb nálunk, akit le kell győzni.

Jön a Razer Ouroboros

A teljesen testreszabható, ergonomikus kétkezes egér az új 8200 dpi 4G Dual Sensor Systemmel érkezik.

Rekordot döntött a Call of Duty

A Call of Duty: Black Ops II folytatja a sort, amit anno négy éve a Modern Warfare 2 kezdett meg.

StarCraft II: Heart of the Swarm

Pontos dátumot is kaptunk, ráadásul egy Deluxe és egy Collector's Edition is jön!

Arctic Accelero Hybrid

Az első grafikus kártya hűtő integrált levegő- és folyadékhűtéssel.

ASUS GeForce® GTX 650 DirectCU Pandaren Monk Pet csomag

A World of Warcraft® Mists of Pandaria™ bővítés rajongóinak: különleges, gyűjtői extra a túlhajtott, hűvösebb, csendesebb és finomhangolható grafikus teljesítmény mellé

Megjelent a játékhoz optimalizált ASUS GX1000 lézeres egér

Arctic Freezer i30 CO

Lapozás: 12...4041424344