powered by www.bluechip.hu

Hardverek

Zalman HPS500 & HPS600 gamer headset teszt

A Zalman itthon egy igen jól ismert márka, hiszen remek áron kínálnak modern és minőségi házakat, hűtéseikkel pedig már hosszú évek óta bizonyították rátermettségüket. Nemrég két új headsetet hoztak be hazánkba, melyekkel az árérzékeny vásárolókat kívánják elsősorban megfogni.

PUBG-s kiadást kapott az NZXT népszerű háza

Az NZXT manapság az egyik legnépszerűbb gyártónak számít a számítógépes házak piacán, a sikert pedig néhány kiválóan teljesítő modell mellett a különleges kiadások által generált felhajtásnak is köszönhetik. Úgy fest, hogy ezzel a gyakorlatukkal nem álltak le, hiszen nemrég napjaink egyik legnépszerűbb játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds ihlette meg a tervezőiket.

Részletek a HyperX Predator DDR4 RGB memóriáról

Pár hónappal ezelőtt már írtunk egy kisebb cikket, hogy látótávolságban van a a HyperX Preadator DDR4 memória RGB világítással és Infrares Sync technológiával ellátva. Ám akkor még nem volt ismert, hogy milyen tulajdonságokkal van megáldva. Most végre lehull a lepel.

RGB-s vízhűtésekkel bővített a Cooler Master

A hűtések piacán rendkívül népszerű Cooler Master nemrég bemutatja az első címezhető RGB AIO folyadék CPU hűtőket, melyeket az ASUS, az MSI és az ASRock is minősített, a MasterLiquid ML240R RGB-t és a MasterLiquid ML120R RGB-t. A Cooler Master kompakt folyadékhűtései házon belüli tervezésűek, kétkamrás pumpa technológiával rendelkeznek annak érdekében, hogy könnyen megvalósítható legyen az optimális zaj/teljesítmény egyensúly, valamint címezhető RGB MasterFan MF120R ARGB ventilátorokkal kerülnek forgalomba.

Megérkeztek a második generációs AMD Ryzen processzorok

Az Intel sokáig szinte egyedül uralta a processzorok piacát, hiszen az AMD több éven át fejlesztette a Ryzen család első generációját, mellyel visszatértek a piacra. A fogadtatás egészen jól sikerült, nemrég pedig bejelentették, hogy megérkeztek a második generáció asztali gépekbe szánt chipjei.

RGB-s tápokkal bővít a Gamdias

A Gamdias itthon főként a játékosoknak szánt perifériáival próbált meg eddig betörni a piacra, mely egyébként egészen jól sikerült nekik, hiszen több termékük is képes jó árat felvonultatni a merész formaterv és a minőség mellett. A vállalat azonban sok riválisához hasonlóan más területeken is érdekelt, az egyik ilyen pedig nem más, mint a tápegységek piaca.

HyperX Preadator – Az első infravörös technológiával szinkronizált memória

Nem sokára érkeznek iparág első infravörös (IR) technológiával szinkronizált, RGB világítású Predator DDR4 RGB nevű memóriamoduljai. A HyperX mindegyik modulba IR kommunikációs csatornákat épített be, így több modul LED-világítását is képes összehangolni a kivételes szín- és mintamegjelenítéshez.

Prynt Pocket fotónyomtató – Telefonos ”Polaroid” kütyü

Mindenki emlékszik még a Polaroid gépekre, amiket mindenhova lehetet cipelni, és ha meg lett örökítve egy pillanat az azonnal ki is pottyant a gépből. Ám az okostelefonok és egyre nagyobb teljesítményük – jobb előlapi és hátlapi kamera, dual kamera - mára már teret hódítottak, és a mindennapok pillanatait már velük örökítik meg az emberek. Viszont valahol még meg maradt a felhasználókban a képek kézzel foghatóságára az igény. Kitenni a falra vagy az íróasztalukra szeretteik képeit. És itt jön képbe a Prynt Pocket, ami egyesíti a klasszikus polaroid gépek technológiáját az okostelefonokkal.

Belépő szintű gaming videókártya az MSI-től

Hatalmas növekedés jellemző a videokártya árakra mostanában, ezért érdemesebb lehet szétnézni régebbi szériák között. Az MSI Gaming X GTX 1050Ti ideális lehet egy belép,ő vagy középkategóriás gamer PC-hez.

Az NZXT bemutatta az M22 és az X72 AIO folyadékhűtéseit

Az NZXT két új All in One folyadékhűtővel bővíti a rendkívül népszerű kínálatát. Az M22 egy kompakt méretű folyadékhűtés két csatornán címezhető RGB megvilágítással és a gyártó jellegzetes végtelen tükör megoldásával érkezik, míg az X72 a Kraken X család 360mm-es radiátorral szerelt változata. Az M22 3 év, míg az X72 kiemelkedő, 6 év garanciával kerül a kereskedők polcaira.
Lapozás: 1234...89