powered by www.bluechip.hu

Hardverek

RGB-s vízhűtésekkel bővített a Cooler Master

A hűtések piacán rendkívül népszerű Cooler Master nemrég bemutatja az első címezhető RGB AIO folyadék CPU hűtőket, melyeket az ASUS, az MSI és az ASRock is minősített, a MasterLiquid ML240R RGB-t és a MasterLiquid ML120R RGB-t. A Cooler Master kompakt folyadékhűtései házon belüli tervezésűek, kétkamrás pumpa technológiával rendelkeznek annak érdekében, hogy könnyen megvalósítható legyen az optimális zaj/teljesítmény egyensúly, valamint címezhető RGB MasterFan MF120R ARGB ventilátorokkal kerülnek forgalomba.

Megérkeztek a második generációs AMD Ryzen processzorok

Az Intel sokáig szinte egyedül uralta a processzorok piacát, hiszen az AMD több éven át fejlesztette a Ryzen család első generációját, mellyel visszatértek a piacra. A fogadtatás egészen jól sikerült, nemrég pedig bejelentették, hogy megérkeztek a második generáció asztali gépekbe szánt chipjei.

RGB-s tápokkal bővít a Gamdias

A Gamdias itthon főként a játékosoknak szánt perifériáival próbált meg eddig betörni a piacra, mely egyébként egészen jól sikerült nekik, hiszen több termékük is képes jó árat felvonultatni a merész formaterv és a minőség mellett. A vállalat azonban sok riválisához hasonlóan más területeken is érdekelt, az egyik ilyen pedig nem más, mint a tápegységek piaca.

HyperX Preadator – Az első infravörös technológiával szinkronizált memória

Nem sokára érkeznek iparág első infravörös (IR) technológiával szinkronizált, RGB világítású Predator DDR4 RGB nevű memóriamoduljai. A HyperX mindegyik modulba IR kommunikációs csatornákat épített be, így több modul LED-világítását is képes összehangolni a kivételes szín- és mintamegjelenítéshez.

Prynt Pocket fotónyomtató – Telefonos ”Polaroid” kütyü

Mindenki emlékszik még a Polaroid gépekre, amiket mindenhova lehetet cipelni, és ha meg lett örökítve egy pillanat az azonnal ki is pottyant a gépből. Ám az okostelefonok és egyre nagyobb teljesítményük – jobb előlapi és hátlapi kamera, dual kamera - mára már teret hódítottak, és a mindennapok pillanatait már velük örökítik meg az emberek. Viszont valahol még meg maradt a felhasználókban a képek kézzel foghatóságára az igény. Kitenni a falra vagy az íróasztalukra szeretteik képeit. És itt jön képbe a Prynt Pocket, ami egyesíti a klasszikus polaroid gépek technológiáját az okostelefonokkal.

Belépő szintű gaming videókártya az MSI-től

Hatalmas növekedés jellemző a videokártya árakra mostanában, ezért érdemesebb lehet szétnézni régebbi szériák között. Az MSI Gaming X GTX 1050Ti ideális lehet egy belép,ő vagy középkategóriás gamer PC-hez.

Az NZXT bemutatta az M22 és az X72 AIO folyadékhűtéseit

Az NZXT két új All in One folyadékhűtővel bővíti a rendkívül népszerű kínálatát. Az M22 egy kompakt méretű folyadékhűtés két csatornán címezhető RGB megvilágítással és a gyártó jellegzetes végtelen tükör megoldásával érkezik, míg az X72 a Kraken X család 360mm-es radiátorral szerelt változata. Az M22 3 év, míg az X72 kiemelkedő, 6 év garanciával kerül a kereskedők polcaira.

TOP 10 Prémium fejhallgató – Hangminőség nagyjai

Összeválogattunk egy 10-es listát a 2018-as felső kategóriás fejhallgatókról, amik alkalmasak utazáshoz, emellett otthoni vagy kinti használatra is. Igyekeztünk a kategóriában olyan termékeket keresni, melyek elérhetőbb áron képesek teljesíteni azt, amit drágább testvéreik.

Bemutatkozott a Cooler Master MasterCase H500P Mesh White

A díjnyertes számítógép hardver gyártó Cooler Master nemrég bemutatta a MasterCase H500P Mesh White-ot. Ha a határokig szereted kihasználni a géped adta lehetőségeket, akkor a Mesh White légáramlást elősegítő funkciói a segítségedre lehetnek.

Megfordul körülötte a világ: SJCAM 360 Plus

Elcsépelt közhelynek tűnik, hogy a kínai gazdaság milyen szédületes ütemben fejlődik, egyes becslések szerint 2030-ra nagyságát tekintve beérheti az Egyesült Államokat is. Természetesen most nem gazdasági elemzést olvashat ezeken a hasábokon a Kedves Olvasó, hanem egy tesztet a nemrég a piacra berobbant kínai SJCAM 360°-os kamerájáról. Az ázsiai nagyhatalom szinte minden téren igyekszik olcsó, de minőségi konkurenciát nyújtani az igényes nyugati vásárlóknak. Egészen biztosan állíthatom, hogy a kamerák terén elismerésre méltó vetélytársakat alkot. Ebből a tesztből pedig az fog kiderülni, hogy az SJCAM360+ mennyire felel meg a magas minőségi követelményeknek!
Lapozás: 12345...89