powered by www.bluechip.hu

Hardverek

TOP 10 Prémium fejhallgató – Hangminőség nagyjai

Összeválogattunk egy 10-es listát a 2018-as felső kategóriás fejhallgatókról, amik alkalmasak utazáshoz, emellett otthoni vagy kinti használatra is. Igyekeztünk a kategóriában olyan termékeket keresni, melyek elérhetőbb áron képesek teljesíteni azt, amit drágább testvéreik.

Bemutatkozott a Cooler Master MasterCase H500P Mesh White

A díjnyertes számítógép hardver gyártó Cooler Master nemrég bemutatta a MasterCase H500P Mesh White-ot. Ha a határokig szereted kihasználni a géped adta lehetőségeket, akkor a Mesh White légáramlást elősegítő funkciói a segítségedre lehetnek.

Megfordul körülötte a világ: SJCAM 360 Plus

Elcsépelt közhelynek tűnik, hogy a kínai gazdaság milyen szédületes ütemben fejlődik, egyes becslések szerint 2030-ra nagyságát tekintve beérheti az Egyesült Államokat is. Természetesen most nem gazdasági elemzést olvashat ezeken a hasábokon a Kedves Olvasó, hanem egy tesztet a nemrég a piacra berobbant kínai SJCAM 360°-os kamerájáról. Az ázsiai nagyhatalom szinte minden téren igyekszik olcsó, de minőségi konkurenciát nyújtani az igényes nyugati vásárlóknak. Egészen biztosan állíthatom, hogy a kamerák terén elismerésre méltó vetélytársakat alkot. Ebből a tesztből pedig az fog kiderülni, hogy az SJCAM360+ mennyire felel meg a magas minőségi követelményeknek!

Mozsárágyú - MSI Mortar B250

A mozsár egy apró, tömzsi de erős ágyú, ami kis termete ellenére hatalmas pusztítást végez. Az MSI nem véletlenül nevezte el így ezt az microATX-es alaplapot.

Multimédiás billentyűzet otthonra vagy az irodába

Az RGB világítás kapcsán kötött partnerséget az MSI és a SteelSeries

RGB világítást kapott a SteelSeries új egérpadja

Bemutatkozik a Razer Lancehead vezeték nélküli gamer egér

Pörgesd fel a játékod a HyperX Pulsefire FPS egérrel!

A RedDot Design díjat nyert egér a HyperX első modellje a portfóliójában

Arctic P533 Racing teszt

Lapozás: 12345...89