powered by www.bluechip.hu

IT Tech

Virtuális valóság melyben a szagok is szerepet játszanak

A virtuális szemüvege manapság elég felkapottak. Mindegyik nagy név megpróbálja elkészíteni sajátját. Kezdődve az Ocolus Rift -el -most már van a Samsungnak, Sonynak, Acernek és még sorolhatnám. Tény, hogy egy teljesen új technológiáról beszélünk, melyről még nem derült ki, hogy mennyire lesz kelendő - azonban van egy nagy hibája. A virtuális valóság csupán az érzékszerveink közül gyakorlatilag csak a szemünkre képes hatni. Itt jön képbe a következő eszköz.

Mobile World Congress (MWC)

Megkezdődött a mobilkongresszus Barcelona -ban. Az Acer kezdte vasárnap reggel, az LG folytatta délután, és az HTC után a Samsung zárja a napot.

Az 5G már 65.000x gyorsabb lesz

Rekordsebességet értek el az ötödik generációs (5G) -nél!

HTTP/2: Gyorsul az internet

1992 óta először nyúltak hozzá a weboldalak által használt HTTP szabványhoz, ezért most ez ismételten egy meghatározó pillanat.

Már a Sony is piacra dobja okosszemüvegét

Már a Sony is beállt a sorba.

Az Apple is beszáll az autóiparba?

Elképzelhető, hogy a Google után az Apple is elkészíti saját autóját.

Magyar fejlesztésű okoskarkötő

Két és fél év fejlesztőmunka után szerdán elstartolt a Tago arc nevű hightech karkötő közösségi finanszírozási kampánya, a csapatnak ugyanis szüksége van némi pénzre, hogy megtalálják a legjobb a gyártási technológiát. A karkötőben nagyon egyedi megoldások vannak: elektronikus papír jeleníti meg a mintát, és egyáltalán nincs benne se töltő, se akku. A következő videóban megtekinthetitek, hogy pontosan miről van szó.

Sugru: Gyurma? Gumi? Mindkettő.

A világot meg kell javítani!

Fantasztikusan néz ki az Ezeréves Sólyom-drón

Oliver C. saját kvadrokopterét alakította át.

A Google mint mobilszolgáltató?

Mobilszolgáltató lehet a Google -ből.
Lapozás: 12...891011