powered by www.bluechip.hu

Játékszoftver

Hatalmast lép előre az nVidia új szériája

Hónapok óta folyamatosan jöttek a találgatások, pletykák, kiszivárogtatott infók, amelyekről persze fogalmunk sem volt, hogy mennyi az igazságtartalmuk. Most viszont az nVidia végre hivatalosan is bejelentette legújabb 3000-es VGA szériáját. Ritkán mondhatunk ilyet tech bejelentésre, hiszen a nagy hype miatt az elvárások az egekbe szökhetnek, de a kaliforniai cég, tegnap minden várakozásunkat felül tudta múlni!

Holnaptól érkezik a Resident Evil 3 demo változata

Hív a kötelesség - CoD Black Ops 4

Érkezik a legújabb Call of Duty, a hamarosan megint ölhetjük a zombikat.

A II. világháborúba kalauzol minket a Battlefield V

Nem sokkal az új Call of Duty játék leleplezése után az ősi rivális, Battlefield széria is megmutatta, hogy mivel szeretné idén elkápráztatni a játékosokat. Az EA-Dice együttműködésben gyümölcsöző széria legújabb tagja a Battlefield V nevet viseli majd és a II. világháborúba kalauzolja a játékosokat.

Hearthstone The Witchwood kiegészítő érkezik áprisilban

Legutóbb volt szó arról, hogy elbúcsúztatjuk a Mamut évét, hogy helyet adjunk a Hollónak. Ez pedig rengeteg új paklival, hátlappal és egyéb izgalommal szolgál a Hearthstone rajongóknak, a legelső ilyen pedig a The Witchwood megjelenése lesz.

PC-re is elérhetővé vált a Skyrim VR

A Skyrim kétség kívül a Bethesda játékfejlesztő stúdió egyik ikonikus alkotása, mely hosszú évekkel a megjelenés után is rengeteg embernek biztosít szórakozást. A fejlesztők az új technológiákat is szívesen felhasználják annak érdekében, hogy alkotásuk egyfelől tovább éljen, másfelől pedig még jobb formában mutatkozzon meg.

Szent Patrik napja elmúlt, de a COD WWII Shamrock & Awe még tart

Az Activision új része lépést tart a különböző ünnepekkel. Most a Szent Patrik napot lovagolta meg az időszakos event-el, amiben egészen április 3-ig teljesíthetünk multiplayer kihívásokat és zsebelhetünk be felszereléséket.

Frantics Teszt

A Sony nem olyan régen elkezdte bevonni az okostelefonokat is a PlayStation játékélménybe, olyan szociális parti játékok segítségével, amihez kettő, négy és néha akár több ember szükségeltetik. A megszokott kontroller helyett pedig a telefonnal végezzük el az irányítást. És ami itt abszolút jó pont, hogy ezen játékok nagy része magyar felirattal és szinkronnal van ellátva.

Gravel teszt

A milánói játékfejlesztő cégnek köszönhet a játékos réteg néhány jól ismert címet, mint például a Moto GP, a Ride, vagy a WRC. Most úgy néz ki, hogy a Milestone csapata idén off-road sárdagonyázós témákban dob a piacra játékokat, mint például a Monster Energy Supercross és a most terítékre kerülő Gravel.

Hearthstone - Búcsú a Mammuttól, üdvözöljük a Hollót!

A Holló Éve hasonló változtatásokban és ajándékokban fog tobzódni, mint 2017 – ben a Mamut kiegészítő. Új paklit kapunk, és olyan drasztikus változtatásokat a standard felállásban, ami teljesen megváltoztathatja a jelenlegi metát. Három kiegészítőt fogunk kapni a Raven-en belül, így biztosra az állóvíz felkavarása.
Lapozás: 123...3536