powered by www.bluechip.hu

Konzolok

Új Razer Hammerhead és Razer Junglecat

A Razer™ bejelentette a Razer Hammerhead True Wireless hallójárati fülhallgatóit, amelyek a testreszabott Bluetooth 5.0 technológia használata révén alacsony késleltetéssel, kiváló hangminőséggel és megnövelt akkumulátor-élettartammal rendelkeznek és a Razer Junglecatet, ami egy kétoldali mobil játékvezérlő, amely kettős konfigurációval rendelkezik mind a mobil, mind az asztali játékhoz.

Headsettel bővül a Logitech G Pro széria

A Logitech néhány éve alapos megújuláson ment keresztül annak érdekében, hogy az egykoron kialakított piaci fölényük ne vesszen teljesen kárba. Ez a megújulás pedig remekül sikerült, hiszen rengeteg kiváló újdonságot mutattak be az elmúlt pár évben. A profi játékosok igényeihez igazított Logitech G Pro széria például a piac egyik legjobb egerével büszkélkedhet, mely nemrég egy új társat kapott maga mellé.

A megjósolt „haláluk” után több évvel a konzolok népszerűbbek mint valaha

Talán nehéz rá visszaemlékezni, de négy-öt éve széles körben elterjedtek az olyan magabiztos híresztelések, melyek szerint a játékkonzol piac haldoklik vagy talán már meg is halt. Ezt többek között a Wired és a CNN is megjósolta, elsősorban gazdasági okokra és a gyorsabb elérést és olcsóbb játékárakat kínáló mobil és PC játékok előretörésére hivatkozva. Az IGN a PS4 megjelenése előtt így nyilatkozott a konzolról: „Jobb grafika 400 dollárért? Ez biztosan nem fog bejönni.”

A Playstation elindította a csatlakoztatottps4.hu weboldalt

Októberben érkezhet az Assassin’s Creed Empire

Horizon: Zero Dawn - teszt

Gépesített őskör, középkor?

Így fest belülről a Nintendo Switch

Sniper Elite 4 - PS4 teszt

Olaszország, de csodás!

Gravity Rush 2 - PS4 teszt

A legnagyobb erő ami létezik: a gravitáció

The Last Guardian - PS4 teszt

A bizalom és barátság igaz története
Lapozás: 123...1415