powered by www.bluechip.hu

Multimédia

Új gimbal a Feiyu Tech-től: G6 Plus

A világ egyik vezető gimbal gyártója, a Feiyu Tech új gimbalt jelentett be: ez a G6 Plus. A bejelentés új korszakot jelent a stabilizátorok piacán univerzális felhasználhatóságával, az OLED kijelzővel és az intelligens követő fókusszal.

A személyre szabott zene élménye

Ha megkérdeznél pár embert, hogy milyen a számukra tökéletes füles, valószínűleg szinte mind más modellre voksolnának. Ez nem véletlen, hiszen mindannyian másképp hallunk, és a különbség nagyobb, mint gondolnád. A hallás különbözőségét szem előtt tartva próbálta megalkotni a Nuraphone a tökéletes fülest.

Óriási gamer-centrikus monitort készített a Philips

A tökéletes játékélményért folytatott küzdelmük során a mai konzoljátékosok gyakran fordulnak TV készülékeikhez. Sajnos azonban ezek nem alkalmasak a konzoljátékhoz. Az általában nem erre a célra tervezett készülékek nem rendelkeznek a legújabb játékokhoz alkalmas grafikai kapacitással, feldolgozási sebességgel és képernyőfelbontással.

RGB-s hangszóróval újít a Logitech

Az RGB LED technológia egyértelműen az elmúlt 1-2 év legnagyobb trendje a játékosoknak szánt hardverek, perifériák és kiegészítők piacán. Manapság már szinte mindenből létezik RGB-s változat, a Logitech azonban egy olyan területen vetette be ezt a fegyvert, ahol még viszonylag kevés gyártó van jelen.

Itt a SONY ZX220BT utódja

A ZX220BT sony egyik legnépszerűbb belépő szintű vezeték nélküli fejhallgatója, ám a modell ideje lejárt és kifutott termék vált belőle. Ám nem kell csüggedni mert már itt van CH500, hogy átvegye a helyét.

A Sony hang titka

A Sony Hi-Fi termékei (erősítők, fülhallgatók, Walkman… stb.) hatalmas rajongótáborral rendelkeznek. A japán vállalat az 1950-es évek óta gyárt Hi-Fi termékeket, és számos iparági áttörés köthető a nevéhez, például a Sony Walkman. Vajon mi lehet ennek a kivételes sikernek a titka?

A televíziókra is beköltöznek a DJI szuper drón felvételei

Vezeték nélküli headsettel bővül a Razer kínálata

Nemzetközi siker, Design díjat nyert a HyperX Cloud Stinger

FlapIt - a közösségi média és a múlt találkozása

Lapozás: 123...89