powered by www.bluechip.hu

Multimédia

Kompakt streamvezérlővel bővít az Elgato

Manapság már szinte minden játékos követ valamilyen streamert vagy éppen maga is ilyesféle karrierbe kezdene, hiszen akár itthon is van arra példa, hogy valaki abból él meg, ahogy élőben közvetíti a játékmenetét. Az egyre több kínálat bizony arra is ösztönzi a streamereket, hogy a közvetítés minőségét egyre magasabbra emeljék, ebben pedig nagy segítség lehet az Elgato újdonsága.

Csak a basszus: Sony MDR-XB950N1

Sokak örömére egyre bővül a zajszűrős fejhallgatók piaca, melyre folyamatosan érkeznek az új versenyzők a különböző gyártóktól. Ezúttal a Sony MDR-XB950N1 fülese mutatkozik be, mely extra mélyekkel, kompakt méretével és hosszú akkumulátorkapacitásával emelkedik ki a hasonló fülesek közül.

Új gimbal a Feiyu Tech-től: G6 Plus

A világ egyik vezető gimbal gyártója, a Feiyu Tech új gimbalt jelentett be: ez a G6 Plus. A bejelentés új korszakot jelent a stabilizátorok piacán univerzális felhasználhatóságával, az OLED kijelzővel és az intelligens követő fókusszal.

A személyre szabott zene élménye

Ha megkérdeznél pár embert, hogy milyen a számukra tökéletes füles, valószínűleg szinte mind más modellre voksolnának. Ez nem véletlen, hiszen mindannyian másképp hallunk, és a különbség nagyobb, mint gondolnád. A hallás különbözőségét szem előtt tartva próbálta megalkotni a Nuraphone a tökéletes fülest.

Óriási gamer-centrikus monitort készített a Philips

A tökéletes játékélményért folytatott küzdelmük során a mai konzoljátékosok gyakran fordulnak TV készülékeikhez. Sajnos azonban ezek nem alkalmasak a konzoljátékhoz. Az általában nem erre a célra tervezett készülékek nem rendelkeznek a legújabb játékokhoz alkalmas grafikai kapacitással, feldolgozási sebességgel és képernyőfelbontással.

RGB-s hangszóróval újít a Logitech

Az RGB LED technológia egyértelműen az elmúlt 1-2 év legnagyobb trendje a játékosoknak szánt hardverek, perifériák és kiegészítők piacán. Manapság már szinte mindenből létezik RGB-s változat, a Logitech azonban egy olyan területen vetette be ezt a fegyvert, ahol még viszonylag kevés gyártó van jelen.

Itt a SONY ZX220BT utódja

A ZX220BT sony egyik legnépszerűbb belépő szintű vezeték nélküli fejhallgatója, ám a modell ideje lejárt és kifutott termék vált belőle. Ám nem kell csüggedni mert már itt van CH500, hogy átvegye a helyét.

A Sony hang titka

A Sony Hi-Fi termékei (erősítők, fülhallgatók, Walkman… stb.) hatalmas rajongótáborral rendelkeznek. A japán vállalat az 1950-es évek óta gyárt Hi-Fi termékeket, és számos iparági áttörés köthető a nevéhez, például a Sony Walkman. Vajon mi lehet ennek a kivételes sikernek a titka?

A televíziókra is beköltöznek a DJI szuper drón felvételei

Vezeték nélküli headsettel bővül a Razer kínálata

Lapozás: 123...89