powered by www.bluechip.hu

Multimédia

Ötszörös EISA-győztes idén a Samsung!

A Samsung Electronics a European Imaging and Sound Association (EISA) öt rangos díját nyerte el termékeivel az idei évben. Az elismeréseket 19 európai ország 50 népszerű szórakoztató elektronikai magazinjának szerkesztője ítélte oda. 2013-2014-ben az év SMART TV-je az UE55F8000, az év kompakt kamerája a Samsung GALAXY NX300, az év leginnovatívabb kamerája Samsung GALAXY NX, az év legzöldebb okostelefonja a Samsung GALAXY S4 és az év legközösségibb okostelefonja a Samsung GALAXY S4 mini lett.

Íme a Fuso! TV okosítás pillanatok alatt

Varázsoljon Android alapú okos TV-t hagyományos lapos TV-készülékéből a fuso® TV by WayteQ Mini PC-vel!

Bővíti a 21:9-es UltraWide IPS monitorcsaládját az LG

Az LG ultraszéles monitorcsaládjának új modelljeivel a többfeladatos munkavégzés és a szórakozás még gördülékenyebb és élvezetesebb lett

Genius újdonságok érkeznek

Hamarosan a boltok polcaira kerül több új termék is a Genius berkeiből

Nyári Genius újdonságok

Négy új termék, melyek hamarosan hazánkban is kaphatóak lesznek.

Megérkeztek az új VAIO notebookok

A Sony Magyarországon is bemutatta az elmúlt évek egyik legizgalmasabb VAIO szériáját. A nyári termékkínálattal hazánkban is elérhetővé válik a világ leghosszabb üzemidejével rendelkező hibrid Ultrabook™-ja, a VAIO® Duo13, az audiovizuális élményre fókuszáló VAIO® Fit sorozat, valamint a világ legkönnyebb érintőképernyős Ultrabook™-ja, az üzletembereknek szánt VAIO® Pro 13 Ultrabook™.

Rangos díjak az LG digitális kijelzőinek

Az LG termékeit négy különböző digitális megjelenítő kategóriában díjazták az iparág elismert szaktekintélyei az idei InfoComm kiállításon

Megújult fuso® alkalmazás még több Samsung Smart TV-n

Mostantól a Samsung Smart TV-ken tavaly megjelent fuso® alkalmazás még több modellen elérhető.

Creative újdonságok

Négy Sound Blaster füles és egy hangszóró érkezett.

LG és Pretty Lights - Szimbiózis ember és gép között

Az együttműködése révén a gyártó 21:9-es képarányú UltraWide IPS monitora látható a zenész „Around The Block” című videoklipjében.
Lapozás: 12...56789