powered by www.bluechip.hu

Szoftverek

Októberben érkezik az újabb nagy Windows frissítés

A Microsoft már jó ideje inkább nagyobb frissítésekkel "újítja" meg kurrens operációs rendszerét, mely egyelőre a felhasználóknak is megfelel, hiszen a Windows 10 továbbra is igen sikeresnek mondható.

Hosszú idő után átvette a vezetést a Windows 10

Túlszárnyalta a Windows 10 a Windows 7-et.

Micro Machines: World Series PS4 teszt

Keserédes móka

Cities Skylines: Playstation4 Edition

A Cities Skylines az egyik legjobban megalkotott városépítő-szimulációs játék, ami 2015-ben jött ki, még PC-re. A játékmenet reális és részletes volt, ami miatt sokak kedvence lett. Most elérkezett, hogy a PS4 tulajok is kiélvezhessék a nagyváros adta lehetőségeket. Stressz, nagy odafigyelés a részletekre, állandó kalkuláció, hogy a fejünkben lévő ideális városképet megalkothassuk.

Április 11-én érkezik a Windows 10 Creators Update

Az Adobe is temeti a Flasht

Az Adobe is beismerte, hogy más alternatívát kell használni.

Facebook M - A digitális asszisztens

Érkezik a Facebook M!

24 óra, 14 millió Windows 10

Már 14 millió Windows 10 fut!

Windows 10 megjelenési dátum és, hogy ki mire frissíthet

A Microsoft nyilvánosságra hozta a Windows 10 megjelenésének időpontját. Továbbá most már azt is tudjuk, hogy ki milyen verzióra frissíthet, na meg azt is, hogy mi a minimális gépigénye.

Már egyetlen SMS -el be lehet dönteni az iPhone -okat

A napokban már rengeteg helyről lehetett hallani, hogy egy újabb hibát találtak az iOS -ben, aminek hatására egy speciális karakterekből álló üzenet az iMessage -en keresztül be tud dönteni egy iPhone -t, ami ahogyan megkapja, azonnal újraindul. Az Apple már dolgozik a probléma megoldásán.
Lapozás: 123...1819