powered by www.bluechip.hu

Szoftverek

Micro Machines: World Series PS4 teszt

Jó ideje nem volt szerencsénk Micro Machines játékhoz, és soha nem is képezték a piac elit rétegének gerincét, de mindig szórakoztatóak és viccesek voltak. Sablonos volna azt mondani, hogy a mai világban már mások az igények és magasabbak a tartalmi követelmények a játékokkal szemben, még ha igaz is. A Micro Machines: World Series sajnos a régi standardeknek sem igazán felelne meg, hát még a maiaknak.

Cities Skylines: Playstation4 Edition

A Cities Skylines az egyik legjobban megalkotott városépítő-szimulációs játék, ami 2015-ben jött ki, még PC-re. A játékmenet reális és részletes volt, ami miatt sokak kedvence lett. Most elérkezett, hogy a PS4 tulajok is kiélvezhessék a nagyváros adta lehetőségeket. Stressz, nagy odafigyelés a részletekre, állandó kalkuláció, hogy a fejünkben lévő ideális városképet megalkothassuk.

Április 11-én érkezik a Windows 10 Creators Update

Az Adobe is temeti a Flasht

Az Adobe is beismerte, hogy más alternatívát kell használni.

Facebook M - A digitális asszisztens

Érkezik a Facebook M!

24 óra, 14 millió Windows 10

Már 14 millió Windows 10 fut!

Windows 10 megjelenési dátum és, hogy ki mire frissíthet

A Microsoft nyilvánosságra hozta a Windows 10 megjelenésének időpontját. Továbbá most már azt is tudjuk, hogy ki milyen verzióra frissíthet, na meg azt is, hogy mi a minimális gépigénye.

Már egyetlen SMS -el be lehet dönteni az iPhone -okat

A napokban már rengeteg helyről lehetett hallani, hogy egy újabb hibát találtak az iOS -ben, aminek hatására egy speciális karakterekből álló üzenet az iMessage -en keresztül be tud dönteni egy iPhone -t, ami ahogyan megkapja, azonnal újraindul. Az Apple már dolgozik a probléma megoldásán.

Nem lesz több Windows, a 10 lesz az utolsó

Jerry Nixon, a Microsoft fejlesztési vezetője “Az utolsó Windows-verziónak” nevezte a nyáron megjelenő Windows 10-et a chicagói Ignite konferencián.

Töltsd le ingyen az iGO -t!

Az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi iGO Navigációját okostelefonokra, amely a cég legfrissebb Magyarország térképét tartalmazza. A gesztus apropója, hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a ma már világszerte milliók által használt iGO Navigációs szoftvert.
Lapozás: 123...1718