powered by www.bluechip.hu

Teszt

Matrix PowerWatch teszt

Az okosórák kapcsán sokáig azt gondolhattuk, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb szenzációjáról van szó, mindenkinek kelleni fognak és már-már az okostelefonok helyét is átvehetik. Nos, ez a jóslat nem igazán jött be, hiszen a piac hamar kifulladt és kísértetiesen hasonlít a táblagépek piacához. Az Apple uralkodik, néhány neves gyártó még harcol velük, a középkategória nem igazán megy, az alsóbb szegmensben pedig van néhány nagyon népszerű megoldás, mely ár/értékben verhetetlen ajánlatnak bizonyul.

Zalman HPS500 & HPS600 gamer headset teszt

A Zalman itthon egy igen jól ismert márka, hiszen remek áron kínálnak modern és minőségi házakat, hűtéseikkel pedig már hosszú évek óta bizonyították rátermettségüket. Nemrég két új headsetet hoztak be hazánkba, melyekkel az árérzékeny vásárolókat kívánják elsősorban megfogni.

Frantics Teszt

A Sony nem olyan régen elkezdte bevonni az okostelefonokat is a PlayStation játékélménybe, olyan szociális parti játékok segítségével, amihez kettő, négy és néha akár több ember szükségeltetik. A megszokott kontroller helyett pedig a telefonnal végezzük el az irányítást. És ami itt abszolút jó pont, hogy ezen játékok nagy része magyar felirattal és szinkronnal van ellátva.

Gravel teszt

A milánói játékfejlesztő cégnek köszönhet a játékos réteg néhány jól ismert címet, mint például a Moto GP, a Ride, vagy a WRC. Most úgy néz ki, hogy a Milestone csapata idén off-road sárdagonyázós témákban dob a piacra játékokat, mint például a Monster Energy Supercross és a most terítékre kerülő Gravel.

Belépő szintű gaming videókártya az MSI-től

Hatalmas növekedés jellemző a videokártya árakra mostanában, ezért érdemesebb lehet szétnézni régebbi szériák között. Az MSI Gaming X GTX 1050Ti ideális lehet egy belép,ő vagy középkategóriás gamer PC-hez.

Tesoro Zone Evolution teszt

A "gamer" ipar az elmúlt néhány évben jelentős növekedést produkált és nagyon úgy fest, hogy ez a trend még jó ideig nem fog változni. Nem csak jobbnál jobb játékok érkeztek az elmúlt években, hanem a játékosok igényeit kielégíteni hivatott hardverek és egyéb termékek piaci is sokat változott. Fejlődtek az eddig is népszerű hardverek és kiegészítők, de ami talán ennél is izgalmasabb, az az új termékek megjelenése.

Gamdias Hermes P3 teszt

A Gamdias név már ismerősen csenghet azoknak, akik olvasták az előző tesztünket a Hephaestos P1-ről. Üdvözölhetjük köreinkben a legújabb görög istent, Hermes-t, belőle is a P3-as revíziót, és aki eddig még nem jött volna rá, egy új mechanikus billentyűzetről szól a ma esti eposzunk.

Silicon Power Blast Plug BP51 és BP61 Bemutató

Manapság a legtöbben már az okostelefonjukat használják zenehallgatásra, legyen szó munkáról, utazásról vagy éppen edzésről. Az online szolgáltatások és a növekvő belső tárhelyek segítségével szinte végtelen kínálatot kapunk, így kedvünk szerint válogathatunk a stílusok között minden szituációban. Eddig ehhez elég volt az okostelefonnak a zsebünkben lapulnia, illetve kedvenc, 3,5mm-es jack-csatlakozós fül/fejhallgatónknak kellett még rendelkezésre állnia.

Gamdias Hephauestus P1 Teszt

Kézbe kapva a Gamdias Hephauestus P1-et hirtelen összetévesztettem a narancs-fekete-fehér színkombinációban pompázó dobozt egy másik, nevesebb perifériákat gyártó cég termékével. Majd elöntött a kezelhetetlen bűntudat, hogy nem tudtam hova tenni a meglátott márkát, de kezdeti szégyenemből kihúzott a felismerés, hogy kollégáim sem. Vagy legalább együtt süllyedhettünk a mocsárba.

Tesoro Gram Spectrum RGB teszt

Az elmúlt időszakban jó néhány billentyűzet került már kezeink közé, ám egyiket sem tudtuk néhány hétnél tovább használni, ami elsőre szomorúnak is tűnhet, de szerencsére ennek egészen pozitív okai voltak. A Tesoro ugyanis volt olyan kedves, hogy nem csupán néhány modellt bocsájtott rendelkezésünkre, hanem szinte a teljes releváns palettáját, melynek egyik legérdekesebb darabjáról írunk most nektek.
Lapozás: 123...1011