powered by www.bluechip.hu

Teszt

Tesoro Zone Balance Teszt

Amikor billentyűzetet vagy egeret szeretne vásárolni valaki, az egyik elsődleges szempont, hogy mennyire kényelmes hosszútávon. Hiába választjuk a legmenőbb, legfényesebben villogó, legtöbb gombos, mechanikus, 100'000DPI-s csodát, ha fél óra használat után kényelmetlenné válik és emiatt nem tudunk konstans jó teljesítményt nyújtani. De mi a helyzet az ülésmóddal?

Monster Energy Supercross Official Video Game Teszt

Már évek óta létezik hivatalosan engedélyezett AMA Supercross játék. Az 1990-es évek végén az EA és 989 Sport (SONY) szolidan versengett egymással, hogy megszerezzék a jogokat. 2018-ra a Milestone – MXGP sorozat mögött álló csapat – kapta meg lehetőséget a hogy elkészíthessék a Monster Energy Supercross hivatalos videójátékot a rajongó örömére. A játékban versenyzők bőrébe bújva vehetünk részt a kihívásokon, amik között a 250Sx és 450Sx osztályok is részt vesznek.

Zalman X7 Számítógépház bemutató

A dél-koreai Zalman már hosszú évek óta a számítógépes piac egyik legmeghatározóbb márkája, ám az elmúlt években finoman szólva sem tudták úgy tartani a lépést a riválisokkal, ahogy azt egy ilyen nagy névtől elvárhatnánk. Tulajdonképpen egyre ritkábban jelennek meg valódi újdonságokkal, az RGB őrületben nem igazán szeretnék egyelőre kivenni a részüket és úgy összességében is többet vártunk volna tőlük az elmúlt 2-3 évet megvizsgálva.

Tesoro Tizona Spectrum teszt

A billentyűzetek piacán az elmúlt pár évben sokat változott a helyzet, a viszonylag unott mezőnyt igencsak felrázta az RGB őrület és ahogy a mechanikus kapcsolók is elérhetőbbek lettek a felhasználók számára, úgy megindult a verseny. Manapság már igen egyszerű megfogalmazni egy csúcs gamer billentyűzetet, hiszen minőségi kapcsolóra és RGB világításra van leginkább szükség ehhez a címhez, a további extrák már tényleg csak extrák és keveseknél jelentenek valódi befolyásoló tényezőt.

Shadow Of The Colossus Teszt

A Sony megfiatalította egyik nagy klasszikusát – szinte nincs olyan veterán játékos, aki ne ismerné – a Shadow of the Colossust. Aki nem játszott az alap játékkal, az most pótolhat egy kötelező darabot anélkül, hogy az idejét múlt látvány kedvét szegné.

Megfordul körülötte a világ: SJCAM 360 Plus

Elcsépelt közhelynek tűnik, hogy a kínai gazdaság milyen szédületes ütemben fejlődik, egyes becslések szerint 2030-ra nagyságát tekintve beérheti az Egyesült Államokat is. Természetesen most nem gazdasági elemzést olvashat ezeken a hasábokon a Kedves Olvasó, hanem egy tesztet a nemrég a piacra berobbant kínai SJCAM 360°-os kamerájáról. Az ázsiai nagyhatalom szinte minden téren igyekszik olcsó, de minőségi konkurenciát nyújtani az igényes nyugati vásárlóknak. Egészen biztosan állíthatom, hogy a kamerák terén elismerésre méltó vetélytársakat alkot. Ebből a tesztből pedig az fog kiderülni, hogy az SJCAM360+ mennyire felel meg a magas minőségi követelményeknek!

Tesoro Ascalon Teszt

Tesoro Excalibur Spectrum

Tesoro Durandal és Durandal Ultimate teszt

Tesoro Sharur SE Spectrum és Aegis X2 teszt

Lapozás: 1234...1011