powered by www.bluechip.hu

Teszt

World of Warcraft: Legion teszt

El nem tudom mondani, mennyire más játékot kaptam a karmaim közé, mint amit anno 2008-ban otthagytam. Mintha teljesen kezdő WoW-os lettem volna, úgy ültem le, immáron nyolc év után ahhoz a játékhoz, ami évekig szinte a mindennapjaimat töltötte ki. Így a tesztem, nem csak egy ős játékosé, hanem egy újoncé is.

Audio-Technica: CKR9 és a CKR 10

Vidd magaddal bárhová a tökéletes minőségű zenéidet az Audio-Technica új CKR szériával!

Overmax Touch - Amivel már a kezed is okos lesz

A következő tesztünkben az Overmax Touch -ot vesszük górcső alá. Az okosórák manapság egyre népszerűbbek és persze menők is. Na de mire is használhatóak és egyáltalán megéri a pénzét? Kiderítjük.

Tesztasztalon a Razer Naga Epic Chroma

A Razer szeret a gamerek kedvében járni és a már-már tökéletes eszközeit faragja és próbálja azt még tökéletesebbé tenni. Így sincs ez másképpen a Razer Naga gamer egerükkel, amely most nagyon színesben és nagyon univerzálisan érkezett meg. Teszteltük a Razer Naga Epic Chroma -t!

Tesztasztalon a Lenovo Miix 2 10,1

Ebben a tesztben a Lenovo Miix 2 10,1" átalakítható tabletét mutatjuk be nektek, mely könnyedén, akár egy notebookká is átalakítható.

Tesztasztalon a Razer Nabu X

Hallottunk már okostelefonokról, okosórákról és most itt van egy okoskarkötő is, mégpedig a Razer Nabu X.

Mini PC 15.000 -ért? Leteszteltük mit tud a Raspberry Pi 2!

A következő tesztünkben a Raspberry Pi 2 került a kezeink közé. Aki nem tudná, ez egy bankkártya méretű mini PC, ami teljesen megfelel akár egy irodai PC -nek is. Ja, és mindössze 15.000 Ft a Bluechip -nél.

Archos VR - virtuális valóság a telefonoddal

Az Archos VR egy olyan virtuális szemüveg, amely a mobiltelefonodat használja képernyőnek. Segítségével könnyedén megtekinthetsz 3D -s filmeket, képeket vagy akár 3D -s játékokkal is játszhatsz.

Tesztasztalon a SteelSeries Siberia V3

A Steelseries márkáról sokaknak beugorhatnak a különféle játékos rendezvények ahol még a Siberia V2 -ben feszítettek a legnagyobb harcosok. Most legújabb testvérét mutatjuk be nektek aki nem más mint a Steelseries Siberia V3!

Artic P614BT teszt - kedvenc utitárs

Le se tagadhatnánk, hogy a fejhallgatók belopták magukat életünk minden egyes részébe. Otthon felteszem az ultra nagy, az egész fület lefedő gamer fülesem, de egyébként tömegközlekedés, vagy lábbusz alkalmával szimplán viszem magammal a kis hordozható fülesem. De az a sok kábel...
Lapozás: 12...45678910