powered by www.bluechip.hu

Teszt

Company of Heroes 2 (PC) - Teszt

A háború olyan, mint a pénz: vérrel és verejtékkel szenvedünk érte, ám amit cserébe kapsz, korántsem juttat boldogsághoz. Kitüntetések, trófeák, az anyák holt gyermekeinek arca. A szalag és a fém nem válthatja ki a bánatot.

Arctic Freezer i30 – költséghatékony monstrum a nyári meleghez

Egy nagy méretű, de árban kevésbé elszállt processzorhűtőt teszteltünk az Arctic műhelyéből!

Antec Kühler H2O 620 vs Enermax ELC120-TB: csata a vízzel - TESZT

Betekintés az LCLC vízhűtések világába.

Antec GX700: a katonaság a PC szolgálatában

Egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk Antec számítógépházakkal, jobban mondva egy sokoldalú merítést igyekezünk olvasóink elé tárni a gyártó palettájáról. Volt, ami ár/teljesítmény mutatójával hódított, volt, ami a szépségével, és volt, ami az egyedi megoldásaival. E három jellemző közül bizonyos százalékban mindegyik igaz lesz bemutatónk mostani szereplőjére. Ezúttal is számítógépházról lesz szó, újfent az Antec kezei közül, mely termék a cég tavaszi újdonsága, egyediségével azoknak igyekszik kedvezni, akik szimpatizálnak a military stílussal, a katonai életérzéssel. Ezt a fő célkitűzést a produktum neve kevésbé tükrözi, hiszen Antec GX700-ra lett keresztelve, de ha megpillantjuk, miről is van szó, azonnal egyértelművé válik minden! Kezdjünk is bele!

BioShock Infinite Teszt

A játék elején mi sem tudunk többet, mint Booker DeWitt, a BioShock Infinite főhőse, csak ülünk a csónakban, és szó szerint sodródunk az eseményekkel. Az alaphelyzet egyszerűnek tűnik: csak fel kell menni Columbia légi városába, megkeresni egy bizonyos Elizabeth-et, leszállítani New York-ba, és már el is van felejtve Booker titokzatos eredetű adóssága.

Sniper Ghost Warrior 2 - Teszt

A City Interactive sokak örömére folytatta a Sniper: Ghost Warrior címet kapott játékát, melyben ugyan akadtak gondok, de ennek ellenére rengeteg rajongóval bírt.

Speedlink Bazz és Aux fejhallgatók - Teszt

A notebook, tablet-PC és az okostelefon kiviszi a zenét és a digitális kommunikációt az utcára. A hangforrások ezen növekvő köre új headset-generációt igényel.

Speedlink SCION Trackball Multimedia klaviatúra Teszt

Egy multimédiás keyboard a Speedlinktől. Meglepően használható darab.

Starcraft 2 Heart of the Swarm Teszt

A sztori fonalát a Wings of Liberty végénél vesszük fel, Jim Raynor megmenti Kerrigan-t, és Mingsk Jr. segítségével épp azon dolgoznak, hogy újra embert faragjanak a Zergek királynőjéből.

A4Tech Bloody V8 HEADSHOT - Teszt

A 2013-as Cebit keretein belül mutatkozott be az A4Tech új gamer egere, ami az FPS játékok kedvelőit hivatott kiszolgálni. Az egér ár/érték aránya kiváló, nagy eséllyel indul harcba a Gamerek kegyeiért.
Lapozás: 12...6789