powered by www.bluechip.hu

Teszt

Mire számíthatunk a Logan-től?

Amit leszögezhetünk, hogy az Nvidia GPU-i nem sok előrelépést prezentáltak mobil vonalon, mióta a cég megalkotta az első Tegra chip-et. Az eddig látott Tegra GPU-kat (beleértve a Tegra 4-et is) legjobb esetben is elintézhettük egy „hát OK” jelzővel, de az teljesen nyilvánvaló, hogy szükség van az előrelépésre, különösen ha valaki ismeri a rivális Snapdragon és Exynos megoldások képességeit.

Antec EarthWatts EA-550 Platinum - Úton a tökéletes hatásfok felé

Az Antec EarthWatts EA-550 Platinum segítségével megvizsgáltuk, mennyire fontos a hatásfok!

The Walking Dead: 400 Days Teszt

A The Walking Dead című sorozat újonnan megjelent kiegészítőjéről olvashattok egy kisebb összefoglaló tesztet.

Company of Heroes 2 (PC) - Teszt

Hét év telt el azóta, hogy a Company of Heroes meggyőző sikert aratott, most itt a 2. részéről egy összefoglaló teszt.

Arctic Freezer i30 – költséghatékony monstrum a nyári meleghez

Egy nagy méretű, de árban kevésbé elszállt processzorhűtőt teszteltünk az Arctic műhelyéből!

Antec Kühler H2O 620 vs Enermax ELC120-TB: csata a vízzel - TESZT

Betekintés az LCLC vízhűtések világába.

Antec GX700: a katonaság a PC szolgálatában

Egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk Antec számítógépházakkal, jobban mondva egy sokoldalú merítést igyekezünk olvasóink elé tárni a gyártó palettájáról. Volt, ami ár/teljesítmény mutatójával hódított, volt, ami a szépségével, és volt, ami az egyedi megoldásaival. E három jellemző közül bizonyos százalékban mindegyik igaz lesz bemutatónk mostani szereplőjére. Ezúttal is számítógépházról lesz szó, újfent az Antec kezei közül, mely termék a cég tavaszi újdonsága, egyediségével azoknak igyekszik kedvezni, akik szimpatizálnak a military stílussal, a katonai életérzéssel. Ezt a fő célkitűzést a produktum neve kevésbé tükrözi, hiszen Antec GX700-ra lett keresztelve, de ha megpillantjuk, miről is van szó, azonnal egyértelművé válik minden! Kezdjünk is bele!

BioShock Infinite Teszt

A játék elején mi sem tudunk többet, mint Booker DeWitt, a BioShock Infinite főhőse, csak ülünk a csónakban, és szó szerint sodródunk az eseményekkel. Az alaphelyzet egyszerűnek tűnik: csak fel kell menni Columbia légi városába, megkeresni egy bizonyos Elizabeth-et, leszállítani New York-ba, és már el is van felejtve Booker titokzatos eredetű adóssága.

Sniper Ghost Warrior 2 - Teszt

A City Interactive sokak örömére folytatta a Sniper: Ghost Warrior címet kapott játékát, melyben ugyan akadtak gondok, de ennek ellenére rengeteg rajongóval bírt.

Speedlink Bazz és Aux fejhallgatók - Teszt

A notebook, tablet-PC és az okostelefon kiviszi a zenét és a digitális kommunikációt az utcára. A hangforrások ezen növekvő köre új headset-generációt igényel.
Lapozás: 12...7891011