powered by www.bluechip.hu

Nikon 1 AW 1 adventure kit

Vízálló, ütésálló és fagyálló

by Zulu
2013. October 16. 15:59
A Nikon a napokban kezde meg a forgalmazását a legújabb, vízálló Nikon 1 AW 1 fényképezőgépének, melyet az első időszakban egy úgynevezett Adventure kit formájában értékesít. Ez a kit az alap szett mellett (AW1 + 11-27,5) egy úszó pántot és egy rendszertáskát is tartalmaz.


Nikon 1 AW1

Az élet megismételhetetlen pillanatokból áll. Olyan fényképezőgépre van szüksége, amely tartani tudja a tempót.

A vízálló, ütésálló és fagyálló, elképesztően gyors Nikon 1 AW1 minden körülmények között teljesít. Akár sípályán, akár jachtkiránduláson, akár szafaritúrán fényképez vele, ez a rendszer-fényképezőgép megfelelően védve van a balesetek és a természet viszontagságai ellen. A kifinomult, minimalista tervezésnek köszönhetően pedig még egy divatos városi eseményen sem tűnik majd vele idegennek.


Ez az erős és elegáns rendszer-fényképezőgép a fantasztikus kalandok és a mindennapi történések megörökítésekor egyaránt biztosítja, hogy ön ne maradjon le a megőrizni kívánt pillanatokról.



Kalandbiztos

Vízálló (15 méterig), ütésálló (legfeljebb 2 méteres magasságból leejtve), fagyálló (-10°C-os hőmérsékletig) és porálló – ez a fényképezőgép teljes védettségben várja a stílusos kalandozást.


Erős és ellenállhatatlan

Ez a fényképezőgép a robusztus funkcionalitás és a minimalista design lenyűgöző elegyét kínálja: éppen olyan divatos a városban, mint a sípályán.


1 NIKKOR AW objektívek

A két vízálló és ütésálló objektív szárazföldön és a víz alatt egyaránt sokoldalú, precíz és stílusos kiegészítői a gépnek, bárhová is vigye őket.


Fényképezzen az élet sebességével

Készítsen teljes felbontású képeket még gyorsan mozgó témáról is akár 15kép/másodperc sebességgel, vagy állítson élességet egyetlen pontra és érjen el 60kép/mp sebességet.


Továbbfejlesztett minőség

Bízza emlékeit egy arra érdemes fényképezőgépre. A nagy teljesítményű, CX-formátumú CMOS-képérzékelő még gyenge fényben is elsőrangú képeket készít.


Precíz felvételkészítés

A Nikon 1 továbbfejlesztett hibrid AF (automatikus élességállítási) rendszere olyan gyorsan állít élességet, hogy ön késedelem nélkül rögzítheti a történéseket. Rögzítsen pontos élességű fényképeket és videókat minden alkalommal – még gyenge fényben is.


Kiemelkedő képminőség

A CX-formátumú CMOS-érzékelő 14,2 megapixeles felbontást kínál, az ISO érzékenységtartomány pedig a 6400-as értékig terjed, ami gyenge fényben is remek részletgazdagságot biztosít.


Mozgatásos vezérlés

A könnyű fényképezés új dimenzióját teremti meg, még kesztyűben is. Csak tartsa lenyomva a Mozgatásos vezérlés gombot, majd a beállítások módosításához vagy a készített felvételek megtekintéséhez döntse meg a fényképezőgépet.