powered by www.bluechip.hu

Hardverek

Hatalmast lép előre az nVidia új szériája

Hónapok óta folyamatosan jöttek a találgatások, pletykák, kiszivárogtatott infók, amelyekről persze fogalmunk sem volt, hogy mennyi az igazságtartalmuk. Most viszont az nVidia végre hivatalosan is bejelentette legújabb 3000-es VGA szériáját. Ritkán mondhatunk ilyet tech bejelentésre, hiszen a nagy hype miatt az elvárások az egekbe szökhetnek, de a kaliforniai cég, tegnap minden várakozásunkat felül tudta múlni!

Biostar alaplapot vettem a barátnőmnek

Eljött a valós idejű ray tracing ideje

Az NVIDIA bejelentette a GeForce RTX Super kártyacsaládot

Hiperkocka

Kilencedik generációs Intel procikkal hasít a Shuttle

Silicon Power XPOWER Turbine RGB

Az Antec új hűtője nyugodt éjszakákat hoz

Befutottak a 2. generációs AMD Ryzen Threadripper processzorok

A processzorok piacán jó néhány évig az Intel szinte egyeduralkodó volt, ám később kiderült, hogy az AMD miért is vett vissza kicsit, hiszen a Ryzen és a Ryzen Threadripper szériákkal sikerült újra komoly versenyt indítaniuk a piacon.

Bemutatkoztak az NVIDIA új csúcskártyái

A játékosok számára általában a grafikus kártya az egyik legfontosabb hardver egy gépfrissítéskor vagy egy új konfiguráció összeállításakor, hiszen manapság rendkívül komoly gépigényekkel találkozhatunk az tripla A-s címek esetében. Az Intelhez hasonlóan egy ideig az NVIDIA sem tapasztalhatott nagy ellenállást az AMD részéről, ám a vállalat a processzorok piacához hasonlóan a grafikus kártyák területén is összeszedte magát és a Vega szériával megmutatták, hogy jobb ha az NVIDIA is bőszen fejleszt.

Produktivitás felsőfokon: megérkezett a Samsung Galaxy Tab S4

A Samsung Electronics bemutatta legújabb 2 az 1-ben Android tabletjét, a Samsung Galaxy Tab S4-et, amelyet azon felhasználók igényeit szem előtt tartva terveztek, akik útközben – otthonukban, irodájukban és ezek között ingázva – is hatékonyan szeretnék végezni munkájukat.

Alexa-kompatibilis a Thermaltake új RGB-s ventilátora

Az okosotthon manapság egy nagyon trendi eleme a technológiai szektornak, egy igazán okos otthon alapját pedig egyértelműen a digitális személyi asszisztensek adják, melyek piacán az Apple, Amazon és Google hármasa nagy versenyt fut egymással, de utóbbi kettő azért jókora előnyről indult.
Lapozás: 123...910