powered by www.bluechip.hu

Telefonok

A Samsung 1 TB-os eUFS-t gyárt telefonokhoz

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note 9

A Samsung bemutatta a Galaxy Note 9-et, a prémium kategóriás Note termékcsalád legújabb tagját. A Note széria jellegzetessége, hogy mindig a vállalat legújabb fejlesztéseit vonultatja fel, nincs ez másképp a Note 9 esetében sem. A prémium okostelefon a nagyfokú teljesítmény érdekében most először összekapcsolható S Pennel és a vállalat eddigi legintelligensebb kamerájával érkezik.

Felzárkózik az élmezőnyhöz a Huawei új Y sorozata

Júniustól elérhető lesz a Huawei új Y sorozata. A készülékek olyan funkciókat is kapnak, amikkel eddig csak középkategóriás telefonoknál találkozhattunk. Ilyen például az arcfelismerés és az akkumulátor-optimalizálás. Emellett még Fullview kijelzőt és fejlettebb audio rendszert is kapnak.

Érkezik a Huawei P20 okostelefon széria

Huawei a napokban nyilvánosságra elé tárta legújabb zászlóshajó termékét, a P20-at és P20 Pro-t, de a kistestvér is, a P20 Lite is reflektorfénybe került. Első ránézésre a telefonok kísértetiesen hasonlítanak az Apple csúcstelefonjára.

Önvezető Porschét irányít a Huawei okostelefonja

A vállalat „RoadReader” elnevezésű projektjének keretében egy önvezető Porsche Panamerát kapcsoltak össze a Mate 10 Pro AI-chipset-ével, amelynek segítségével a jármű valós helyzetben is képes volt megérteni a környezetét, és felismerni a tárgyakat – így például elkerülni egy kutyával való ütközést. A Huawei a barcelona-i Mobile World Congress-en mutatja be mindezt a nagyközönségnek.

Samsung Gear S3 okosóra teszt

TrackR Bravo bemutató

911 operator - ajánló

A segélyhívó operátorok munkája elég stresszes

Megérkezett az LG G6

Breakout Ninja - Mobiljáték ajánló

Egy ninja láthatatlan, ha mégis látod, akkor az nem ninja.
Lapozás: 123...2930