powered by www.bluechip.hu

CES: Transformer Book Duet

Android és Windows párosítás ezúttal az Asus "mutáns" gépétől.

by Blake Dashed
2014. January 08. 08:08
Címkék: asus, transformer, book, duet, CES
Az Asus CES-en leleplezett konvertibilis gépe, a Transformer Book Duet Windows és Android operációs rendszerrel is fel van szerelve.
Új szintre emeli a konvertibilitás fogalmát az Asus: az idei CES-en prezentált legérdekesebb termékük vitán felül a Transformer Book Duet, egy leválasztható kijelzős notebook, melyet Windows 8.1 és Android operációs rendszerekkel is felvérteztek, hogy az aktuális használati módhoz könnyen alkalmazkodhassunk: a két szoftver között a váltás egy gombnyomással véghezvihető.

                    

A 13,3 colos IPS kijelző a drágább modellben 1920x1080 pixeles felbontással büszkélkedhet, a negyedik generációs Intel Core i3 vagy i7 processzor integrált grafikája gondoskodik a fedezésről. A tabletben egy 64 vagy 128 gigás SSD rejlik, de a billentyűzet egy 1TB-os merevlemezzel is bír, na meg Ethernet, USB 3.0 és HDMI kimenetekkel. A Duet-ből nem maradtak ki a microSD slot, a Wi-Fi, a Bluetooth 4.0, s persze 4GB-nyi RAM sem. Az Asus új Transformer Book-ja tavasszal lesz elérhető, 600 dolláros alapáron.