powered by www.bluechip.hu

Gyűlnek a bizonyítékok a GTA V PC-s változata körül

Mindenki találgat, reménykedik

by Blake Dashed
2014. January 21. 07:56
Címkék: játékszoftver, pc, driver
Egy érdekes riportot közölt nemrégiben a PC Gamer magazin, akik határozottan állítják, hogy hiába nem került még bejelentésre, illetve hiába tagadja a Rockstar, a GTA 5 nem csak, hogy készül, hanem mindig is készült számítógépekre.

A magazin munkatársai számtalan forrásra hivatkoztak cikkük megírása során, így többek között egy hibanaplóra, ami még szeptember magasságában szivárgott ki, ám alaposabb elemzésére csak most került sor, és elmondásuk szerint miután alaposabban is elmerültek benne, 170 alkalommal találtak olyan utalást, ami a GTA 5 PC-s változatára vonatkozott.


A kérdéses hibanapló egyébiránt egy nyilvános, ám azóta már titkosított Google Drive accounton volt elérhető, amit a Rockstar-hoz lehetett kötni, hiszen a csapat egyes munkatársainak hozzászólásaitól voltak hangosak az ott megtalálható dokumentumok.

A PC Gamer kiemelte továbbá, hogy mivel becsület szavuk sokaknak semmit sem ér, érdemes a GTA 5 PC-s változatával kapcsolatban olyan esetekre gondolni, mint amikor az AMD egyik driver-frissítésében is feltűnt a játék neve, szerintük egyáltalán nem véletlenül.

A PC Gamer facebook oldalán folyamatosan közlik az információkat a játékkal kapcsolatban. Persze erre nem szabad még alapoznunk, hiszen a Rockstar továbbra sem jelentette be a játékot hivatalosan. Meglátjuk mi sül ki belőle. Bizakodunk egy bejelentésben.