powered by www.bluechip.hu

Még idén megérkezhet az Arkham Knight

A nagy sikerű játéksorozat a lezáráshoz érkezett

by Blake Dashed
2014. March 12. 07:58
Multiplayer nem lesz, viszont kizárólag következő generációs konzolokra és PC-re jelenik meg Batman legújabb kalandja.
Rocksteady utolsó Batman-tematikájú alkotását kaphatjuk kézhez 2014 második felében, amely után a fejlesztők valami teljesen más játék készítésébe fognak belevágni. Az Arkham Knight címre hallgató epizód kizárólag az új generációs konzolokra lesz elérhető, illetve PC-re. A döntés hátterében az áll, hogy a Rocksteady fejlesztői úgy érzik, amikor egy játékot egyszerre két konzolgenerációra készítenek el, annak mindig érezhető negatív hatása van a végeredményre, így inkább a maximumot hozzák ki az új játékból.

A Studio videót is mellékelt a bejelentéshez, ami több mint jóra sikerült: 
A pletykák szerint a játék október 14-én lát majd napvilágot, és az előrendelők Harley Quinnel (imádjuk)  is játszhatnak majd. 




A játékban egyáltalán nem lesz multiplayer, viszont a készítők szerint annál jobban tudnak majd az egyjátékosos játékélményre koncentrálni, és szerintük nem is fog hiányozni majd a többjátékosos mód. És, ha visszatekintünk az elöző Batman epizódokra, nem is kell multi, mert, ha a játék és a sztori epikus, az nagyobb élmény a felhasználónak mint egy monoton multiplayer.