powered by www.bluechip.hu

E3: Gameplay videókon a Mortal Kombat X

Pár fantasztikus gameplay a játékról.

by Blake Dashed
2014. June 13. 22:20
Minden idők egyik legnépszerűbb és jó eséllyel legbrutálisabb verekedős játéka a Mortal Kombat újabb epizódjához érkezett. A tavalyi remek Mortal Kombat után most úgy tűnik, egy még jobb epizódot kapunk. Erről alant meg is győződhettek.

A fejlesztők elmondása szerint igyekeztek egy még brutálisabb, még látványosabb, egyszerűen még jobb Mortal Kombatot készíteni, mint a korábbi epizódok, és természetesen a finomítások, javítások mellett új funkciókat, és új harcosokat is belegyúrtak a Mortal Kombat X-be.

Az első videó az új harcosokra fókuszál, így elsőként a Mortal Kombat első páros harcosa, Ferra és Torr küzd meg az ikonikus Sub Zero ellen, majd Cassie Cage és D’Vorah csap össze. A harmadik meccs Kotal Khan és az előbb említett páros közt zajlik.

Az új harcosok történetéről sokat még nem tudunk. Cassie két korábbi karakter, Sonya Blade és Johnny Cage lánya, mely meg is látszik stílusán, hiszen mindkettejüktől tartalmaz ismerős elemeket. D’Vorah egy félig ember, félig rovar lény, aki repülési képességét és fullánkját használja a harcban.

Kotal Khan Shao Khan leszármazottja, harci stílusa különbözik minden eddigitől, hiszen különféle totemeket idézve erősíti magát, illetve gyógytó képességekkel is rendelkezik. Ferra és Torr párosáról egyenlőre semmit sem tudunk.

A harmadik videó a gameplay jelenetek mellett a Mortal Kombat védjegyének számító Fatalitykról szól, fogyasszátok belsőséggel.


via GA