powered by www.bluechip.hu

Extrém teljesítményű tuningmemóriák a GeIL háza tájáról

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: intel

evo veloce.png

A DDR3 lapkákat alkalmazó EVO LEGGERA és EVO VELOCE már hazánkban is kapható, ebből most ez utóbbit mutatjuk be Nektek.

A minőségi memóriáiról ismert GeIL új termékcsaládokat vezetett be, melyek EVO LEGGERA és EVO VELOCE néven érkeztek. Az újdonságok négy- és kétcsatornás csomagokban lesznek kaphatóak, és DDR3 szabványú memórialapkákra építenek. Az 1,5 V-on üzemelő memóriák támogatják az Intel XMP technológiáját, és a DBT (Die-hard Burn-in Technology) tesztelési folyamaton is átestek, azaz a termékek minősége egy komplex tesztsorozattal van ellenőrizve.

EVO VELOCE – Újraértelmezi a sebességet

Veloce, ami olaszul annyit tesz: "sebesség", ami a GeIL 4. generációs felsőkategóriás EVO DDR3 Hardcore Gaming memóriája – az EVO Veloce.

Az EVO Veloce a legújabb Veloce hűtőborda technológiával lett tervezte, ez a GeIL MTCD (Maximum Thermal Conduction & Dissipation technology) technológia a a kiemelkedő hűtés hatékonyságáért. A magas hűtőbordák miatt tuningolásra tervezték. Az EVO Veloce két változattal jelentkezik.
A sztenderd EVO VELOCE Metallic piros színű hűtőbordával érkezett, míg a válogatott felső kategóriás EVO VELOCE változat megkapta a korlátozott Frost fehér színű kivitelezést.

Sebességét 3000MHz-ig tervezték, hogy a legújabb alaplapi lapkakészletek is kiadják a maximális teljesítményt és a kompatibilitást, beleértve az Intel Z77 platformot is.

Megvásárolható a Bluechipnél!