powered by www.bluechip.hu

Rajtol a Star Wars: Battlefront bétatesztje

Már nem kell sokat várjunk a Star Wars: Battlefront bétájára!

by Morzan
2015. September 25. 15:27
Címkék: wars:, star, a, battlefront, star wars, ea, dice
Azt eddig is tudtuk, hogy a Star Wars: Battlefront először egy nyílt béta tesztben mutatja meg magát a közönségnek, de pontos dátumot a tegnapi napig nem tudtunk.
Az EA azonban lerántotta a leplet és elárulta - Október 8 -ig kell várjunk. Ekkor minden PC, Xbox One és PS4 tulajdonos előtt megnyílik a lehetőség, hogy kipróbálhassa minden idők egyik legjobban várt játékát. A tesztelési lehetőség egészen Október 12 -éig fog tartani amely során három játékmódban nyüstölhetjük a dedikált szervereket, és belekóstolhatunk nem csak a játékmenetbe, hanem a szerverböngészés helyett kialakított skill-alapú matchmaking rendszer működésébe is. 



A játék mellett az iOS és Androidra készített Star Wars: Battlefront Companion is kipróbálható lesz, amit a hivatalos oldalról szerezhetünk majd be. Segítségével karakterünket szabhatjuk személyre és barátainkkal is kommunikálhatunk illetve a Base Command névre keresztelt kártyajátékot játszva fegyvereket és egyéb cuccokat oldhatunk fel a teljes programhoz. Nem árt megjegyezni, hogy a november 19 -én debütáló játékba nem vihetjük át az itt megszerzett cuccainkat. Minden törlődni fog.