powered by www.bluechip.hu

A Tamron újítása 2012 év végére

SILKYPIX Developer Studio 4.0

by livvogo
2012. November 13. 11:34
Címkék: objektív, tamron
A SILKYPIX Developer Studio 4.0 képes magas színvonalú RAW adatokat kiigazítani s kezelni. A fejlesztők szem előtt tartották a könnyű kezelhetőséget és a professzionális munkavégzést a program segítségével. Továbbfejlesztett fehéregyensúly kezelés, szín élesség és tonusgörbék beállítása is könnyebben elvégezhető.

A Tamron programja további számos új funkciót és beállítási lehetőséget is kínál, amelyek közül nem szabad megfeledkeznünk a legfontosabbakról: Korrekciós aberrációk, kromatikus aberrációk, nagyítás, torzítás, perifériás nézet beállítás.




 A program az általunk használt objektív adataira támaszkodva felkínál több lehetőséget a szerkesztésre s módosításra. Sőt, képes beállítani az objektív adatai szerint a legjobb képminőséget.

Tamron a szoftver új kiadásával a nem csak a profi fotósokat célozza meg, hanem azokat is akik egy könnyen kezelhető, megfizethető okos szoftverre vágynak. Minden igényt kielégít, amire csak egy fotósnak szüksége lehet a szakmájában.

A Tamron objektívek különösebben híresek a magas ábrázolási képességükről és a megfizethető minőségi eszközeiről. Egyre több oldal foglalkozik a termékeivel és az Adobe ellenfelének vélik a gyors és megbízható működése miatt.

Kompatibilis lencsék

SP70-200mm f/2.8 Di VC USD (Model A009) és a SP90mm 2,8 Di Macro1: 1 VC USD (Model F004), amely a tervek szerint november 30.-án debütál a piacon. A termék még kompatibilis az SP24-70mm f/2.8 Di VC USD (Model A007), amely idén áprilisban jelent meg.

SP lencsék melyek 2012 márciusa előtt jelentek meg, azokkal nem kompatibilis a szoftver.

Nyelvek

Tamron 10 nyelvre fordította le a szoftvert. Sajnos kis hazánk nincs benne a listában, de szerencsére a program elsajátítása nem okoz nehézséget még angol nyelven sem. A nyelvek melyre megjelenik: Angol, Német, Francia, Orosz, Kínai, Spanyol, Koreai, Japán

Kompatibilitás

Windows 8/7/Vista/XP, Mac OS X 10.5-10.8 /Power PC-t nem támogatja a szoftver.