powered by www.bluechip.hu

A Microsoft Flight Simulator valós idejű légi közlekedési adatokat használ játék közben

by Karina
2020. March 30. 11:50
Címkék: , a, microsoft, flight, simulator, játék
Érdekes feature-re vágysz? Bár most a légi közlekedések száma jelentősen csökkent, a Microsoft az aktuális időjárás jelzés mellett, már képes a légi közlekedésről valós idejű adatokat közölni szimulációs játéka közben.

Ezt az információt Sebastian Wloch, az Asobo igazgatója is megerősítette az új funkciókat bemutató videóban. A világ legtöbb (ha nem az összes) valós idejű légi információját képesek reprodukálni a szimuláció közben. Ha a játék offline állapotban van, az AI átveszi a repülést. Eközben, ha a játékosok aktiválják az Live Players módot az aktuális időjárási körülményeket is tökéletesen reprezentálja a szimuláció. Például, ha Párizs felett áthaladva viharba keverednek, annak az az oka, hogy Párizsban éppen akkor valóban vihar van.

A Live Players a játék alapbeállítása, de van egy All Players mód, ami lehetővé teszi, az összes beállítás módosítását, beleértve az időjárást is. Ez a beállítás minden bizonnyal azok számára lesz a legvonzóbb, akik csak repülni akarnak és élvezni a világ különböző tájait anélkül, hogy a valós idejű körülményekkel törődnének.