powered by www.bluechip.hu

Arctic Liquid Freezer II 360 áttekintés

by Lizzy
2020. April 20. 17:33
Címkék: arctic
Az innováció értéket képvisel

Pontosabban azok a modellek, amelyeket a rajongóknak vagy a szélsőséges tömegnek szántak, a piac CPU hűtőinek szegletében továbbra is kiemelkedően uralkodnak. A Noctua és az ő D15 sorozat kedvelői szerint „nem elég”, amivel ez a hűtő rendelkezik. Kezdetek óta a hűtési megoldások változtatásában jelentős előrelépéseket tettek és manapság egy szörny méretű AIO általában több mint jó, egy átlagos vásárló számára (ezen a rendkívül versenyképes piacon). Az Arctic az ember szívének, elméjének és pénztárcájának kedveskedő, komoly ajánlattal állt elő, ugyanis kiadta a második generációs, Liquid Freezer II 360 All in One-t.


A Liquid Freezer II sorozathoz a CPU vízhűtéssel kapcsolatos tapasztalatait használva az Arctic, egy teljesen új, kompakt vízhűtő kifejlesztésével állt elő. A Liquid Freezer II sorozat biztosítja a magas CPU-hűtési teljesítmény és az alacsony zajszint ideális arányát. A CPU AIO vízhűtői a számítógép tiszta megjelenését nyújtják. Erőteljes P-ventilátorok magas hőátadást és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak. Azok számára, akik kiváló teljesítményt és alacsony zajszintet akarnak tisztességes áron, a Liquid Freezer II sorozat vízhűtőit ajánljuk. A Liquid Freezer II sorozat teljesen új, házon belül kifejlesztett PWM-vezérelt szivattyúval rendelkezik, réz alapokkal, jobb hatékonysággal, alacsony fogyasztással és csendes működéssel. Egy további 40 mm-es ventilátor pedig segíti az alaplap VRM chipjeinek lehűtését. Ez megakadályozza a túlmelegedést a rendszeres és sok használat esetén.

Három vagy akár hat 120 mm-es ventilátor befogadására tervezett hűtővel és három P12 magas statikus nyomással. A nagyteljesítményű 120 mm-es ventilátorok, amelyek „készletként” szerepelnek és továbbra is sokan úgy vélik, hogy a nagyobbak valóban jobbak.
Amint azt az áttekintésben bemutatjuk „Gondolkodj most egy kicsit másként”.


Az átlagos és tipikus AIO-tól való első és legkézenfekvőbb eltérés az ára. Valójában az ár nemcsak jobban megfelel, de több mindenben lekörözi társait. 
Az AIO valójában az alaplap VRM-éinek hűtésére vonatkozik, és nem csak a CPU-ra. A többivel ellentétben a Liquid Freezer II 360 másod (vagy, hogy pontosabbak legyünk negyedik) hűtőventilátorral rendelkezik, amely aktívan hűti az alaplap VRM hűtőbordáit. 
Igaz, nem ők az elsők, akik ezt teszik, de továbbra is nagyon ritka! 


Végül, de nem utolsó sorban az Arctic felváltotta a tendenciát, és most nem egy RGB-s hűtőt dobott piacra. Végül most azok is boldogok lehetnek, akik számtalanszor úgy vélekednek az RGB fényekről, hogy: "Én nem szeretném, ha úgy világítana a gépem, mint egy karácsonyfa…"

ARCTIC LIQUID FREEZER II 360-ról csak néhány információ, hogy megbizonyosodj az egyébként tökéletes kivitelezésről: