powered by www.bluechip.hu

Genius GX Gaming újdonságok

Három új termékkel bővült a Genius tavaly piacra lépett GX gaming márkája, és immár két vezeték nélküli egértípusunk kapható elem és akkumulátor nélküli technológiával.

by Blake Dashed
2013. January 09. 15:03
Címkék: genius, gx
GX Gila gaming lézer egér
             
A GX sorozatban a legnagyobb teljesítményű játékegér. Felbontása vizszintesen és függőlegesen külön állítható max. 8200 dpi-ig. Súlya 6 db egyenként 4,5 grammos súllyal állítható be, tartozéka egy praktikus tárolódoboz az éppen nem használt súlyokhoz . A kezelőfelületén beállított makrókat beépített, 32 KB memóriája tárolja. A világítás színe a teljes színpalettáról választható. Tartós, 8 millió kattintásra tervezett mikrokapcsolók.

GX HS-G600 Mordax fejhallgató

Nagyméretű, PC-hez, Macintosh-hoz, Xbox-360-hoz és PS3-hoz használható mikrofonos fejhallgató. Mikrofonja levehető, van hangerőszabályozója és mikrofon némító kapcsolója. Tartozékai a konzolokhoz való csatlakozáshoz szükséges kábelek.

GX GB-1750 hátizsák

Nagyméretű, akár egy 17" noteszgépet vagy egy teljes méretű billentyűzetet befogadó hátizsák háromféle színben, Genius minőségben.

A zöld egerek: NX-ECO és DX-ECO


Jelenleg ez a két vezeték nélküli típus kapható a Genius új, abszolút környezetbarát technológiájával. Az egér működéséhez nem elem vagy akkumulátor szolgáltatja az energiát - mindkettő előállítása és hulladékként való feldolgozása is környezetszennyező - hanem egy nagykapacitású kondenzátor. A kondenzátor az USB porton át 3 perc alatt feltölthető, egy feltöltés 4-5 órai működést biztosít. Lemerülése esetén sem áll meg a munka, a 3 percnyi feltöltési idő alatt az egér vezetékes USB egérként használható. Mindkét egérnek van kikapcsoló gombja, a miniatűr vevő az egérben tárolható, sőt az NX-ECO esetében még az USB kábel is belefér. A DX jobbkezes, az NX szimmetrikus  kialakítású.

További Genius GX termékek a Bluechip kínálatában, az alábbi linken.