powered by www.bluechip.hu

TERA Online - Hamarosan ingyen

A nagysikerű MMORPG februártól bárki számára INGYEN elérhető. Főképp egyedi harcrendszeréről vált híressé a gyönyörű szép játék.

by Blake Dashed
2013. January 10. 08:37
Címkék: Tera, online, MMORPG
A roppant impozáns MMORPG – nem, nem a World of Warcraft – a TERA, hamarosan azok számára is megnyitja kapuit, akik nem akartak, vagy egyszerűen nem tudtak pénzt szánni rá, de ennek ellenére érdekelte őket a darab – derült ki a játékot megalkotó Bluehole Studio közleményéből. A váltást még decemberben jelentették be, azonban az akkor csak a koreai és amerikai játékosokat érintette.



Februártól azonban világszerte ingyenesen is belevághatnak a TERA kalandos világába a gamerek. A váltást követően két felhasználói fiók lesz: az ingyenes és a veterán. Szerencsére az ingyenes fiók is csupán olyan apróságokban lesz limitálva, mint a létrehozható karakterek száma, illetve a tárhely mértéke. Akik fizettek a játékért, azok természetesen alapból veterán fiókot kapnak, amiben megtarthatják mind a 8 karakter helyüket, teljes tárhelyüket, illetve speciális in-game címet is kapnak.