powered by www.bluechip.hu

Ötvös design pendrive

Kézzel készített egyedi pendrive-okat készít egy hazai ötvös

by livvogo
2013. January 17. 12:08
Címkék: pendrive, design
Fehér Csaba bizonyára sokaknak ismerős Abán, ötvös tehetsége nem ismeretlen a környéken, most azonban az egész ország meghódítására készül.
Ahogy ő mondja, eddig kiaknázatlan termékcsoportra bukkant, pendrive ékszereknek nevezi őket. Amiről szó van, nem más, mint egyedi, kézzel készített ötvös pendrive-ok. Az eredeti adattároló szétszerelésre kerül és csak a szilícium lapka kerül belőle felhasználásra. Arre ráépül az éppen aktuális modell, aminek minden darabja egyenként készül el, milliméterről milliméterre.

Az ékszerek boltban nem kaphatók, főként galériákban kerülnek értékesítésre, vagy rendelésre készíti az ötvösmester. Az ezustkovacs@gmail.com email címen érdeklődni is lehet. 

Jelenleg a következő típusok érhetők el: életfás, faág, veretes, gőzgép, lokomotiv, túlélő, pénzes, kártyás, mechanikus.


  

  
  

A pendrive-ok kereskedelmi ára elég változó, 12-18 ezer Ft közötti sávban mozog. Jellemzően magasabb ára van mint a többi adathordozónak, de gondoljunk csak bele mennyi munkaóra van vele, amire azok a pici részletek is kirajzolódnak. Tökéletes ajándék lehet születésnapokra, ünnepségekre, jutalmazásként és aki ilyen ajándékot kap, joggal érezheti magát különlegesnek.