powered by www.bluechip.hu

Akció - Heroes Might & Magic VI Gold Edition promó a Bluechipnél!

Május 6 és 19 között akciósan vásárolhatjátok meg, ebben az időtartamban 6570 Ft helyett 4990-ért lesz elérhető a játék!

by Zulu
2013. May 06. 12:25
A játék Ashan világában, a Thallan kontinensen játszódik. A játékosnak a Griffin Dinasztia egy tagját, pontosabban Slava Herceg egyik gyermekét kell irányítania, és győzedelmeskednie az ezeréves háborúban.


 Mindegyik gyermek más frakcióhoz tartozik, így más-más egységekkel kezdhetünk, és a képességeink így változnak is. A többi Heroes játékkal ellentétben ez a rész kicsit elszakad a sorozat gyökerektől és különböző újításokkal fűszerezi az amúgy sem unalmas játékmenetet.


Például hiányzik a céhek épülete a városokból, helyette a városunk mágia szintjét a hősünk képességei és összegyűjtött tapasztalati pontjai határozzák meg, és az új varázslatokat sem olyan egyszerű megtanulni. A többjátékos mód nem változott túl sokat, abban pedig végképp nem, hogy továbbra is remek táptalaja maradt az izgalmas online csatározásoknak.


A Gold Edition tartalmazza az alapjátékot, az eddig megjelent két kiegészítőt (Pirates of the Savage Sea és Danse Macabre) és egy új mapot, ahol a játékosok az eredeti Might & Magic-beli Enroth világában vehetnek részt egy véres háborúban.

Még egyszer tehát, május 6 és 19 között akció a játékra: 6570 Ft helyett 4990 Ft-ért!

A játék adatlapja és elérése a Bluechipnél ITT.