powered by www.bluechip.hu

Itt az új Kingston SSDNow KC300 meghajtó

Maximális energiahatékonyságot biztosít a felhasználóknak.

by Zulu
2013. May 30. 20:51
Címkék: meghajtó, ssdnow, kingston
A KC300 a hordozható számítógépek üzemidejének növelésével, valamint a fejlett adatintegritás-védelemnek köszönhetően fokozza a teljesítményt és a tartósságot.

A meghajtó optimalizálja a hordozható számítógépek energiahatékonyságát, így az üzleti, a mobil és a nagy teljesítményt igénylő felhasználók is eredményesebben dolgozhatnak, valamint a nagyobb sebesség, stabilitás és megbízhatóság révén jelentősen javíthatják asztali vagy hordozható számítógépük teljesítményét.


A második generációs LSI® SandForce® SF-2281 processzornak köszönhetően a KC300 energiagazdálkodása hatékonyabb, mint a hagyományos merevlemez-meghajtóké, így a felhasználók hosszabb ideig dolgozhatnak az akkumulátor újratöltése nélkül.

A Kingston® V+200 és a KC100 SSD-k után a KC300 az üzleti meghajtók következő generációját képviseli. A meghajtó vállalati szintű SMART képességekkel rendelkezik, így az informatikai részleg megfigyelheti az elhasználódási tartományokra vonatkozó adatokat, valamint az SSD élettartama során fennmaradó túlírást és az összes írt bájtot. A KC300 DuraWrite™ technológiával biztosítja az adatintegritás-védelmet, így egy intelligens tömörítési motorral optimalizáltan és változatlan adatintegritás mellett csökkenti a flash-írások számát, illetve növeli az élettartamot. A RAISE™ funkció a szabványos hibakód-korrekción túlmenően csökkenti a meghajtó meghibásodásának valószínűségét.


A Kingston SSDNow KC300 jellemzői és műszaki adatai: 

• Méret: 2,5 hüvelykes meghajtó 7 mm-es kivitelben, 9,5 mm-es rendszerekhez illeszkedő adapterrel

• Energiahatékonyság: megnöveli az akkumulátor üzemidejét a jellemző számítógép-használat során

• Gyors: bármilyen rendszeren jelentős teljesítménynövekedést biztosít

• Élettartam: adatintegritás-védelem DuraClass technológiával

• Tartós: a DuraWrite intelligens tömörítési motor megnöveli az SSD élettartamát

• Megbízható: a RAISE csökkenti a meghajtó kijavíthatatlan hibáinak számát •Nagyobb kapacitás: minden tárolási igénynek megfelelő kapacitás

• Jótállás: három év jótállás ingyenes műszaki támogatással

• Csatolófelület: SATA Rev. 3.0 (6 Gb/s) – visszamenőleges kompatibilitás a SATA Rev. 2.0 szabvánnyal

• Kapacitás*: 60GB, 120GB, 180GB, 240GB, 480GB

Memória konfigurátorunk segítségével néhány lépés alatt megtalálhatja az eszközéhez méretben, teljesítményben és kapacitásban megfelelő memóriát, legyen szó asztali PC-ről, laptopról, tabletről vagy bármilyen mobil eszközről. 

Próbálja ki! 

http://www.bluechip.hu/pckonfigurator/memoria