powered by www.bluechip.hu

2. Nyári Fotófesztivál – Beszámoló

by ToothPeeter
2013. June 28. 15:41
Csodálatos helyszínen került megrendezésre a 2. Nyári Fotófesztivál.

A Kopaszi gát adott otthon a nyár első igazi fotós seregszemléjének múlt vasárnap, mely közel 600 profi és amatőr fotóst, valamint lelkes érdeklődőt vonzott. A kétszintes rendezvényház alsó, zárt termében a kiállítók standjai mellett több fotózási helyszín volt, valamint a szakmai prezentációkat is itt követhették figyelemmel az érdeklődők.


A rekkenő hőségben a szellős tetőterasz nyújtott felüdülést a látogatóknak. Itt interaktív kerekasztal beszélgetéseken lehetett részt venni. Ezen a helyszínen állította fel standját a Tamron és a Vanguard. Jelen voltak EISA és TIPA díjas termékeik, melyek kivétel nélkül nagy érdeklődésnek örvendtek. A rendezvény legnagyobb standjánál folyamatosan hömpölygött az érdeklődő tömeg. 


Hagyományainkhoz híven most is kipróbálható volt a teljes Tamron objektív palettánk, valamint kézbe, vagy akár hátra vehetők voltak a Vanguard táskák.

 

Nagy sikert aratott a T.I.P.A. díjas termékeink, a 2013-as év legjobb fotós állványának választott Vanguard ABEO Pro 283CGH szénszálas állvány és a legjobb fotós táskának választott Quovio 41.

 

Standunk mellett stacking makró fotózást moderált szakértőnk, Peti Péter. Az egyedülállónak mondható kezdeményezést nagy érdeklődés övezte, saját, vagy akár az általunk biztosított géppel kukkanthattak be a makró fotózás kulisszái mögé.

 

Látogassa meg standunkat a hét végén (július 6) megrendezésre kerülő Photoweekenden is, ahol a Tamron támogatásával Peti Péter szakértőnk művészi akt fotózást tart.

Részletes programot a következő linken találjálk http://www.photoweekend.hu/

https://www.facebook.com/events/211132455706889/?ref=22 

Várjuk Önöket!