powered by www.bluechip.hu

Nyári Genius újdonságok

Négy új termék, melyek hamarosan hazánkban is kaphatóak lesznek.

by Zulu
2013. July 11. 17:24
Címkék: , genius
Egy fényképezőgép, egy USB-s hangszóró, egy autós kamera és egy gyönyörű egér.


Fényképezőgép a strandra: G-Shot 510

8 megapixel felbontású, fix fókuszú vízálló fényképezőgép. Plusz szolgáltatása az előlapon lévő, 1,8 hüvelyk átmérőjű kijelző. Hátsó kijelzőjének az átmérője 2,7 hüvelyk, az érzékenysége ISO 100-800 között választható. Fényképek mellett VGA felbontású mozgókép felvételeket is rögzíthetünk vele 30 fps sebességgel. A maximum 32 GB kapacitású microSD kártyát használó fényképezőgép vizállósága maximum 3 méteres mélységben 30 percig garantált.


Fadobozos USB hangszóró: SP-HF 150

Kisméretű, 4 watt összteljesítményű fadobozos USB hangszóró, háromféle (ezüst, fekete, tölgy) színben. Az USB port, a hangbemenet jack csatlakozója és a hangerőszabályozó a hátoldalra került, így a két doboz előlapja szimmetrikus kialakítású. 


Kedvező árú autós kamera: DVR-535

120 fokos látószögű, HD720P felbontású, egyszerűen kezelhető autós kamera. A beépített akkumulátorral működő, a szivargyújtóra csatlakoztatható, maximum 32GB kapacitású microSD kártyára rögzítő kamera felvétele egy akkor lehet nagy segítség, ha baleset esetén a másik fél nem hajlandó elismerni a vétkességét és nekünk kell azt valahogyan bizonyítani. A kamera ára egy koccanás után is megtérülhet.


És végül egy szép egér: NX-6500

Hajszálcsiszolt, szép felületű egér, amelynek a műszaki paraméterei is kiválóak. Infravörös érzékelővel működik, az elem élettartama ennek köszönhetően akár másfél év is lehet. Mikro vevője az egérbe helyezhető, az oldalán csúszásgátló sávok segítik a biztos fogást. Háromféle metál színben: szürke, ezüst  és vörös.

A termékek hamarosan megvásárolhatóak a Bluechipnél!