powered by www.bluechip.hu

Call of Duty: Ghosts - újabb információk

Több dologról rántották le a leplet az Infinity Ward munkatársai, hiszen ők foglalkoznak a Call of Duty széria legújabb üdvöskéjével.

by sANtiaGo
2013. July 17. 16:10
Mark Rubin mesélte el a minap, milyen rendszer alapján és hány szálon fog futni a története az új Call of Duty-nak. A játék producere azt is elmondta, hogy nem fogják követni a Treyarch és a Black Ops-ok eddigi nem lineáris történéseit.
Joggal vethetjük fel a kérdést, akkor most mit is fogunk kapni? Mark szerint egy egy dolog vagy momentum teljesen befolyásolhatja a történéseket, ám nem fogunk szerteágazó eseményeket, küldetéseket kapni. Lineáris események sorozatával kell majd megbarátkoznunk, melyben pár érdekes fordulatot eszközölnek majd a fejlesztők.

A történések tehát egy szálon fognak futni, ám ígéretükhöz híven várhatjuk a modern technológia tárgyait, melyek fel-fek fognak bukkanni egy későbbi küldetésünk során. Ilyen lehet egy mobiltelefon, memóriakártya vagy akár egy laptop is. A Call of Duty: Ghosts várható megjelenésének időpontján nem változtatnak, mely november 5-én lesz. Addig is várjuk a további információkat a megjelenés napjáig, hiszen hallhattunk egy igen izgalmasnak ígért kooperatív részről és a sokak által hőn szeretett multiplayer-ről.