powered by www.bluechip.hu

Kiszolgálás Sony módra

Nem csak a termékek minősége kiváló, de a kiszolgálás is

by Blake Dashed
2013. September 30. 07:33
Címkék: sony
Különleges szolgáltatással igyekszik javítani a márka imázsán a Sony. A profi fényképészeknek a jövőben rövidebb hiba esetén sem kell sokáig nélkülözniük a munkaeszközüket, illetve segítséget kaphatnak majd hasonló helyzetben lévő kollégáktól.
Bár egyre terjednek az internetes áruházak, melyek minden korábbinál személytelenebb vásárlást tesznek lehetővé, sokak számára fontos, hogy a kiszolgálás minősége megfelelő legyen. Főleg olyan területeken bír ez nagy jelentőséggel, ahol sok pénz cserél gazdát, és a fogyasztó prémiumterméket vehet a kezébe. Ilyen például egy tükörreflexes fényképező, mely a vásárló reményei szerint hosszú ideig használható marad.

                  

A Sony legújabb ötletével minden bizonnyal tovább növekedhet a termékeik megbecsülése, hiszen a japán vállalat különleges szolgáltatás kidolgozására készül, kifejezetten a profi fotósok számára. Ennek részeként a programban részt vevő személyek számára gyorsabbá válna egy hibás készülék javítása, illetve létrejönne egy forródrót, ahol fényképészek egymás között értekezhetnek a gépeikről probléma esetén.