powered by www.bluechip.hu

A Tamron idén is a kiállítók között a PHOTOEXPON!

Október 12-13-án újra PHOTOEXPO a Lurdy házban!

by ToothPeeter
2013. September 30. 14:44
Címkék: eisa.tamron.tamron
Második alkalommal kerül megrendezésre az ősz legnagyobb fotós rendezvénye. Természetesen mi sem maradunk otthon, standunkon igazi érdekességekkel várjuk Önt!

Bártan kijelenthetjük, hogy az év végi hónapok legnagyobb horderejű szakmai kiállítása következik. A szervezők ezúttal is számtalan izgalmas programmal kedveskednek. Rengeteg fotózási lehetőség, előadások és újdonságok várják az érdeklődőket.


Hagyományainkhoz híven idén is a kiállítók között leszünk teljes Tamron objektív palettánkkal, amelyeken nem csak megtekinthet, hanem ki is próbálhat, akár saját Canon, vagy Nikon géppel.

Velünk lesznek 2013-ban az EISA által kategóriájukban legjobbnak választott objektívjeink, és megannyi népszerű optikánk.


Emlékeztetőül:

A European Imaging and Sound Association (közismertebb néven EISA) idén két díjat ítélt a Tamronnak. A  Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD stabilizált telezoom lencserendszer a „Europen Zoom Lens 2013-2014” címet érdemelte ki, míg a Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1European Lens 2013-2014” díjban részesült.



A két díjnyertes objektív

A rendezvény apropójából különleges, 5%-os kedvezménnyel kínáljuk termékeinket.

Jöjjön el és tesztelje le objektívjeinket!

Az eseményről bővebb információt  a www.photoexpo.hu weboldalon talál.

Szeretettel várjuk standunkon!