powered by www.bluechip.hu

Lenovo ThinPad X3

Új karbonszálas notebookon dolgozik a Lenovo

by Blake Dashed
2013. November 01. 11:00
Címkék: carbon, x3, notebook, lenovo
Kiszivárgott hírek alapján új Carbon ultrabookon dolgozik a kínai Lenovo, ThinkPad X3 nevű noteszgép sok tekintetben előrelépés elődjéhez képest.
Hivatalos csatornán keresztül még nem jelentette be új ultrabookját a Lenovo, azonban egy-két napvilágra került infó szerint a vállalat gőzerővel dolgozik a ThinkPad X3 notin, mely a Carbon X1 utódja lesz. Az új modell is 14 hüvelykes, 180 fokban hátrahajtható kijelzőt kap, Full HD vagy 2560x1440 pixeles natív felbontással, érintős vagy normál kiadásban, processzorként negyedik generációs Intel Core i3, i5 és i7 CPU-k közül válogathatunk majd, a grafika integrált.

                  

Az 1,27kg súlyú és 17,2mm vastag notesznél SSD tekintetében biztosan nem kell megállnunk 256GB-ig, rendszermemóriából akár 8GB is rendelkezésünkre állhat. Amellett, hogy dokkolási lehetőséget is terveznek az új gépbe, az extrák között NFC, Wi-Fi adapter, USB portok és opcionális LTE modem is akad. Ha a Lenovo valóban bemutatja a gépet, többet tudunk majd a várható árról és megjelenési dátumról is.