powered by www.bluechip.hu

WayteQ xTAB s7 - Érkezik

Egy alap tablet a Wayteq berkeiből

by Blake Dashed
2013. December 30. 21:18
Címkék: wayteq, xtab, s7, tablet
A WayteQ most bemutatott táblagépe, az xTAB s7 minden ízében egy alsó kategóriás modell lesz, viszont bárkinek megfizethető árral érkezik.
Annak ellenére, hogy a WayteQ az olcsó táblagépek nagy forgalmazójának számít, szinte minden modelljükbe kerül valamilyen, az árnak ellent mondó extra, például Retina kijelző vagy 3G. Na, ez bizony nem így van az xTAB s7 esetében, ez ugyanis egy vérbeli belépőszintű gép, egyes elemeiben fájóan gyenge felszereltséggel. Ha azonban a híreknek megfelelően 20-30 ezer forintért lesz kapható, sokan hajlandóak lesznek szemet hunyni a hiányosságok felett.

      

A tábla 7 colos kijelzője 1024x600 képpontos felbontást processzorként az ARM Cortex-A5 alapú Actions ATM7029 SoC „domborít”, ezt 1 giga rendszermemória és 16GB-ig microSD-vel bővíthető tárhely kíséri. Egy VGA felbontású előlapi kamerával és 802.11 b/g/n-es Wi-Fi-vel kell beérnünk, a többi jóság a süllyesztőben végezte, az operációs rendszer az Android 4.2, az akku pedig cirka 5 órát bír majd egy töltéssel. Pontos megjelenési dátum még nincs.