powered by www.bluechip.hu

Razer Synapse 2.0

A Razer szoftver terén is erősít. Itt a Razer Synapse 2.0 Cloud szoftver.

by Blake Dashed
2014. January 29. 19:01
Címkék: razer, 2.0
Sokunknak a Razer szó hallattán a "Gamer" eszközök ugranak be azonnal. Pedig a Razer portfóliója nem csak a játékosok körül forog, hanem a felső - prémiumkategóriás kiegészítők és szoftverek körül is.
A Razer Commsban már megismerhettük, hogy milyen kiváló szoftvert tudnak készíteni a Razer mérnökei. Természetesen nem álltak meg itt, hiszen szeretnék, ha a játékosok minden kényelmi funkcióval használhatnák a Razer termékeiket. Ezekbe beletartozik a termékek feletti ellenőrzés is: Garanciaidő, Szervizek, Vásárlás, Driverek, Update-ek.

 
A legújabb funkció is pontosan ezt a célt szolgálja, hiszen a sokaknak bonyodalmakat okozó garanciális dolgokon javított a vállalat. A frissített Razer Synapse 2.0-ben ugyanis megadhatjuk megvásárolt Razer termékünk adatait (az egyéb Razer kiegészítőiket, mint például az analóg fejhallgatókat, vagy az egérpadokat is lehet társítani) és onnantól kezdve offline módban is nyomon lehet követni a garanciával kapcsolatos dolgokat. Észak-Amerikában a szériaszám alapján is lehet a garanciális folyamatokat intézni, így nem kell semmilyen vásárlást igazoló dokumentum.



A Razer nagyon okosan kitalálta, mert, ha egy 100.000 forint értékű eszköz papírja elvész a költözésben vagy a kutya harap rá, akkor viszont probléma. A webhelyre feltöltött információk segítségével igazolni is tudod a pontos vásárlási dátumot, a garancia időtartamát (mennyi van még vissza a lejáratig), hogy vetted és mennyiért.

A Razer Synapse 2.0-ban beállíthatod az eszközöd helyes konfigurációját egy-egy játékhoz és elmentheted. Egy felhőben tárolja el az oldal, de a kliens segítségével bárhonnan a világon hozzáférhetsz. Nem kell a "Pause" gombot nyomkodni a helyes beállítások megadása miatt. Elég csak szinkronizálnod és folytathatod a játékot bármikor, bárhonnan, bármilyen gépről.



Megjelenés: 2014. Január 28 - A támogatott eszközök listáját megtaláljátok a hivatalos weboldalon.

Támogatott Operációs rendszerek:
Windows XP 32-bit
Windows Vista 32-bit / 64-bit
Windows 7 32-bit / 64-bit
Windows 8 32-bit / 64-bit
Mac OS 10.6 -10.8