powered by www.bluechip.hu

Leadtek WinFast WS1000

A Leadtek bemutatta WinFast ® WS1000 munkaállomását.

by Blake Dashed
2014. January 30. 21:31
Az NVIDIA Maximus által akreditált, dual-socket platform az új generációs Intel Xeon E5-2600 processzorral és Nvidia Quadro professzionális grafikus kártyával – mely egy NVIDIA Tesla nagy sebességű, munkavégzésre alkalmas grafikus processzorral van ellátva – van felszerelve. Ez a konfiguráció a professzionális felhasználók számára nagyban megkönnyíti a munkát.
A mérnökök, tervezők számára ezen konfiguráció segítségével gyorsabb vizuális tervezés és fizikai szimuláció valósítható meg. A WinFast WS1000 tartalmazza az NVIDIA Quadro GPU vizuális és interaktív tervezési funkcióit, valamint a nagy teljesítményű NVIDIA Tesla GPU nyújtotta nagy teljesítményt, mindezt egy munkaállomáson. A Tesla coprocesszor végrehajtja a bonyolult HDR (high-definition rendering) folyamatokat, míg a szimulációs műveleteket a CPU erőforrásaira bízza rá, míg a Quadro GPU kezeli a magas teljesítményt igénylő interaktív tervezést. Ez az új rendszer támogatja a következő generációs NVIDIA Kepler alapú Meximus technológiát.



A WinFast WS1000 lehetővé teszi, hogy a mérnökök, tervezők ugyanazon a platformon tervezzenek, valamint rendereljenek és elemezzenek egyszerre. A speciális effektusok és animációk a korábbiakhoz képest jóval gyorsabban végezhetők el.



WinFast WS1000 széles és rugalmas hardver-specifikációval rendelkezik, széleskörű bővíthetőség jellemző rá, számos professzionláis alkalmazás és összetett munkafolyamat végezhető el vele. 16 memóriahellyel rendelkezik merevlemez hot-swap, legújabb USB 3.0 támogatás a jellemző. A tápegység egy nagy teljesítményű “Zöld” erődforrás, a munkaállomásra az egyszerűség, a könnyen szerelhetőség jellemző. 

Specifikáció:

ProcessorSupport Dual Six or Eight-Core Intel® Xeon® E5-2600 series processor (up to 3.1GHz)
Graphic Card OptionsNVIDIA Quadro series, NVIDIA Tesla series
MemoryUp to 512GB, 16 240-pin DIMM sockets
ChipsetIntel® C602 series
Drive BayExternal: 5.25″/3.5″ x2
Hot Swappable: 3.5″ x4
Optical DriveSuperMulti Drive: DVD-ROM, DVD-R/RW/RAM compatible
USB4 xUSB 3.0, 6 xUSB 2.0
Power Supply900W 80 Plus Certified
Form FactorRacktableMidtower
Dimensions (DxWxH)533 x 198 x 425mm