powered by www.bluechip.hu

LG G Pro 2

A LG G2 Pro a nagyokkal fog versenyezni, hiszen a méretei imponzásak

by Blake Dashed
2014. February 14. 11:15
Címkék: lg, mobil, phablet
A koreaiak nem bírták kivárni a február 24-27 között látogatható barcelonai Mobile World Congress-t: már most bejelentették az új phabletüket.
Nyilván elsősorban a Samsung Galaxy Note-tal veszi fel a versenyt az LG G Pro 2 az óriások harcában: méretei egyértelműen a mobil és a táblagép közötti keskeny határra, a phablet kategóriájába utalják. Vegyük elsőként a felhasználók számára legszembeötlőbb, s talán legfontosabb paramétert, a kijelző méretet. Nagyon nagy telefonról van szó: 5,9 hüvelykes az 1080 p (Full HD) felbontású érintőképernyője. Az LG állítása szerint a mobillal az iparág legjobb képernyő-keret arányát hozták: 77,2 százalék a kijelző javára.



Lenyűgöző a hardver a motorháztető alatt is: négymagos 2.26 GHz Snapdragon 800 processzor dohog 3 GB RAM-mal; 13 megapixeles az optikai képstabilizátorral szerelt, 4K-képes hátlapi kamera és mindehhez egy óriási, 3200 mAh akkumulátor szolgáltat energiát. Kapható lesz 16 vagy 32 GB belső tárhellyel.
Ragaszkodik a koreai gyártó a képen is láthatóan a hátlapra szerelt bekapcsoló és a szintén ide száműzött hangerő-szabályozó gombhoz – több LG tulajdonos állítja, hogy végül is meg lehet ezt szokni. Egy (remélhetően) múló divathoz alkalmazkodnak, mikor az egyébként nem túl kimagasló képességű, 2,1 megapixeles előnézeti kamerát selfie-barátnak alakították ki. Hangszórója a szokottnál nagyobb, 1 wattos teljesítményű, s az ígéretek szerint tisztább hangra, s erőteljesebb basszusra lesz képes. A mobil képernyőzára hozza a tavaly kiadott LG G2 jópofa ötletét: feloldható lesz koppintással a KnockON funkció segítségével.

Európai megjelenése a második negyedévben várható.

via LG