powered by www.bluechip.hu

Új NVIDIA Tegra Note jöhet

Reméljük az MWC-n bejelentik az új Tegrát

by Blake Dashed
2014. February 22. 17:05
Címkék: tablet, note, tegra, nvidia
Tegra K1 processzorral felszerelt új modellel frissítheti tabletkínálatát az NVIDA, mely szintén a Tegra Note családban indul majd.
Hamarosan tovább bővíti a Tegra Note családot az NVIDIA, természetesen egy teljesen új processzort tartalmazó modellel. A 2014-es CES-en leleplezett, Kepler architektúrára épülő Tegra K1 központi vezérlőegység lesz az új modell lelke, és bár még a gép méretét sem ismerjük (valószínűleg a Note 7 képátlóját tartják meg), az már most biztosnak tűnik, hogy 1920x1080 képpontos natív felbontást mondhat majd magáénak, nem is beszélve a duplájára növelt rendszermemóriáról és természetesen a tábláktól elvárható legújabb operációs rendszerről, az Android 4.4-ről, azaz a KitKat-ről.


Kétféle K1 processzort is kínál majd az NVIDIA, egy kétmagos és egy négymagos modellt, de nem tudhatjuk, hogy ezek közül melyik dübörög majd az új Tegra Note táblagépben. Egyelőre csak teszteredmények érhetők el a tabletről, hivatalos bejelentésnek sajnos nyoma sincs, remélhetőleg ez a közeljövőben változik majd.