powered by www.bluechip.hu

ePint - Az okoskorsó, ami taxit hív

Egy újabb Kickstarter ötlet.

by Morzan
2015. October 26. 23:51
Címkék: kickstarter
Kickstarter -en rengeteg kezdeményezést találhatunk, de olykor-olykor kitűnik a sorok közül egy-egy remek ötlet. Most az ePint -re, az okoskorsóra figyeltek fel, hiszen nem csak világít, de még taxit is hív ha kell.
Az ePint az igazi okos korsó, amely kiemelkedik a többi okoskorsó közül. De miben másabb ez, mint a többi? Ez a korsó elsősorban a sportrajongókat célozza meg, hiszen egyik fő funkciója, hogy képes a kedvelt csapatunk színeiben pompázni. A továbbiakban még rendelkezik egy alacsony fogyasztású Bluetooth-adóvevővel, amely képes kommunikálni a telefonunkkal. Találunk még benne beépített súlymérő szenzort, ami azt figyeli, hogy mennyi folyadék van még a bögrében, ezen kívül gyorsulásmérőt és beépített ledeket is tartalmaz. Ezeket az információkat az ePint alkalmazás dolgozza fel és önti nekünk olvasható formába. Megtudhatjuk, hogy pl. mennyi sört ittunk meg az este alatt. Ha "mértéket" nem ismertük meg előtte, akkor pedig felajánlja, hogy taxit hív nekünk. 

 

Az ePint egyelőre Kickstarter -en próbál utat törni, még nincs forgalomban. Amennyiben ha mi is szeretnénk támogatni, és legalább 30-40 dollárral (10e Ft) tesszük ezt, akkor siker esetén egyből kapunk is egy bögrét majd az elsők között.