powered by www.bluechip.hu

Gamer headsettel bővít az Arctic

by Péter
2017. February 12. 21:50
Címkék: gamer, headset, arctic
A játékosok manapság már egy külön piacot jelentenek a perifériagyártók számára, melynek tagjai bizony az átlagfelhasználóknál magasabb igényekkel rendelkeznek, hiszen jóval intenzívebben és időben is hosszabb ideig használják a termékeket. A svájci Arctic főként a hűtési megoldásairól és multimédiás kiegészítőiről vált itthon is ismerté, nemrég azonban bemutatták a legújabb, játékosoknak szánt terméküket.



Az Arctic P553 Penta egy komoly gamer headset, melyet nem csupán a játékos léttől igen távol álló mérnökök fejlesztettek, hiszen a munkálatokban az egyik legplatinásabb német eSport szervezet, a Penta is segített nekik. A 80 eurós ajánlott áron érkező újdonság sztereó hangzást kínál és 3,5mm-es jack csatlakozáson keresztül csatlakozik a gépekhez.



A szokványos csatlakozónak köszönhetően természetesen a számítógépek mellett konzolokhoz és hordozható eszközökhöz is használhatjuk, melyet az is megkönnyít, hogy az alapjáraton 1,2 méteres kábelt egy kétméteres hosszabbítóval is kiegészíthetjük. A csomagban még egy praktikus táska is helyet kapott, de ilyen árcédulával bizony a gamer perifériák piacán hosszú évek óta uralkodó vállalatokat hívja ki a svájci gyártó.