powered by www.bluechip.hu

Külső akkumulátorral bővít a Razer

by Péter
2017. March 03. 12:01
Címkék: powerbank, razer
A Razer kínálatát böngészve egyértelműen a játékosoknak szánt perifériák túlnyomó többségét állapíthatnánk meg, a vállalat azonban az elmúlt években számos új területre is belépett. Az egerek, billentyűzetek és headsetek mellett a webkamerák és a hordozható számítógépek piacán is jelen vannak, nemrég pedig egy egészen egyszerű, ám nagyon drága kiegészítővel bővítettek.
A szimplán csak Razer Power Bank néven érkező, fekete alumínium házba csomagolt termék ugyanis egy egyszerű külső akkumulátor, melynek 12,800 mAh-s kapacitása azért kiemelkedik a mezőnyből. Többek között ennek a hatalmas kapacitásnak köszönhetően derült ki, hogy a vállalat ezt egy remek Razer Blade Stealth kiegészítőnek tartja, hiszen a 12 hüvelykes 4K kijelzővel szerelt laptop így 15 órás üzemidőre is képes.


Persze a normál USB Type-C és USB-A csatlakozóknak köszönhetően bármely kompatibilis laptopot, táblagépet és okostelefont is képes energiával ellátni az újdonság, mely a Qualcomm Quick Charge 3.0 gyorstöltési technológiát is támogatja. A hátsó zsebben is simán elférő újdonság ára azonban már nem olyan baráti, mint a tudása, hiszen 170 euróra lőtték be, ami finoman szólva is túlzásnak tűnik egy külső akkumulátorért cserébe.