powered by www.bluechip.hu

A kusza zsinór többé nem probléma

by Péter
2017. March 15. 12:59
Címkék: egér, genesis
A Genesis néhány év alatt számos piacon meghatározó márkává nőtte ki magát, melyet főként annak köszönhet, hogy a széles kínálatát megfizethető árcédulákkal látja el, így a játékosok baráti áron szerelhetik fel magukat minőségi perifériákkal. A CES 2017 alkalmával a Genesis is tiszteletét tette Las Vegas-ban, az érdeklődők pedig több újdonságot is láthattak a standon. Ezek között bújt meg a Vanad 750 is, mely egy számos extrával felszerelt egérzsinór-tartó.

genesis-vanad-750-front

Szabadság 

A kábelmenedzsment minden játékos rémálma, az egerek kapcsán pedig különösen fontos, hogy biztosítsuk a szabad mozgást, hiszen a kábel épsége mellett bizony játék közben is hátráltathat, lelassíthat minket a beakadó zsinór. A Vanad 750 erre egy tökéles és stílusos megoldás, hiszen kialakítása abszolút illik egy gamer asztalára, piros LED-világításával pedig még a hangulatot is biztosítja.

genesis-vanad-750-top

Extrák

Persze ilyen termékből már jó néhány van a piacon, azonban a Vanad 750 számos hasznos extrák is kínál. Egyfelől az árazása is igen baráti, másrészről pedig nem mehetünk el szó nélkül a 3 db USB 3.0 csatlakozó és a microSD kártyaolvasó mellett. 
genesis-vanad-750-rear
Az újdonság 7-8 ezer Ft körül kerül a boltokba, mely egészen baráti árnak számít, hiszen drágább riválisaihoz képest is számos hasznos extrát kínál.