powered by www.bluechip.hu

HyperX Preadator – Az első infravörös technológiával szinkronizált memória

by Gergő
2018. March 12. 12:23
Címkék: hyperx, memória, ddr4,
Nem sokára érkeznek iparág első infravörös (IR) technológiával szinkronizált, RGB világítású Predator DDR4 RGB nevű memóriamoduljai. A HyperX mindegyik modulba IR kommunikációs csatornákat épített be, így több modul LED-világítását is képes összehangolni a kivételes szín- és mintamegjelenítéshez.


A közvetlenül az alaplapról táplált, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technológia gazdagabb vizuális élményt kínál az RGB memóriák esetében a játékok futtatásához, a PC tuningoláshoz és a saját építésű rendszerekhez.

Az IR-szinkronizált RGB világításvezérlés mellett az új HyperX modulok többféle világítási profilt is támogatnak, ha kompatibilis RGB vezérlőszoftvert futtató alaplapokhoz csatlakoztatják őket. Ennek érdekében a vállalat alaplapgyártó partnereivel közösen teszteli a DDR4-es Predator RGB memóriát, és minősíti azt a különböző vezérlőszoftverekre (pl.: ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion és MSI Mystic Light Sync). Ezen túlmenően, a számítógépház‑szállítók (pl. az In-Win) is külön funkciók beépítésével támogatják az RGB világítást és vezérlést.

Sajnos további specifikációkat még nem lehet tudni a memóriáról. Valószínűleg sok újat nem fog mutatni, de legalább HyperX memóriák is beszállnak az RGB őrületbe és jól néz ki.