powered by www.bluechip.hu

RGB-s tápokkal bővít a Gamdias

by Péter
2018. April 04. 12:10
Címkék: tápegység
A Gamdias itthon főként a játékosoknak szánt perifériáival próbált meg eddig betörni a piacra, mely egyébként egészen jól sikerült nekik, hiszen több termékük is képes jó árat felvonultatni a merész formaterv és a minőség mellett. A vállalat azonban sok riválisához hasonlóan más területeken is érdekelt, az egyik ilyen pedig nem más, mint a tápegységek piaca.


Ha pedig már jelen vannak a tápok piacán, akkor nem maradhatnak el a felsőkategóriás és modern megoldások, melyek szintén remek opciót jelenthetnek a játékosok számára. Nemrég bemutatták a Cyclops X1 Astrape P1 családok új tagjait, melyek RGB-s LED világítást is felvonultatnak. A két széria közül az előbbi érkezik a felsőbb szegmensbe, melyet remekül példáz a 80 Plus Platinum hatékonysággal rendelkező, 1200 Wattos Cyclops X1-1200P modell.



Az Astrape szériába 80 Plus Gold és 80 Plus Bronze hatékonysági mutatókkal rendelkező, 750, 650 és 550 Wattos modellek kerültek. Az alsóbb árszegmensben fix kábelezéssel van dolgunk, de a 80 Plus Gold-os és a Cyclops X1 modellek már teljesen moduláris felépítést kaptak.