powered by www.bluechip.hu

GNARBOX 2.0 SSD - Sokoldalú hordozható tárhely

by Gergő
2018. April 09. 15:48
Címkék: ssd
Újabb hasznos kütyü került szemünk elé a Kickstarter rengetegből. Itt a Gnarbox 2.0 SSD ami kifejezetten tartalomgyártóknak – fotósoknak, videósoknak – célzott termék. Olyanoknak, akik munkájuk során sokat utaznak és nem szeretik cipelni a laptopot.


A Gnarbox 2.0 lehetővé teszi a készített anyagok mentését, bárhol és bármikor. Lényegében egy robosztus biztonsági eszközről van szó. Pár pillanat alatt felkerülnek az SSD-re a készített tartalmak, mobilalkalmazás segítségével pedig kezelhetjük azokat; továbbíthatjuk felhőtárhelyre, előnézet után értékelhetjük vagy megjelelhetünk fájlokat. Emellé pedig társul még egy egylépcsős biztonsági mentés.


Amit tudni kell az eszközről, hogy rendelkezik egy 2,4 GHz-es Intel Quad Core processzorral, 4 GB memóriával és 1 TB-os NVMe SSD-vel. Ezen felül találunk rajta kártyaolvasót és két USB-C csatlakozót is. Az aksi cserélhető, ami egy töltéssel 36 000 kép feltöltést és 10 óra videófelvételt biztosít 4K videó felvétel esetében.


A hardver és a dedikált alkalmazásoknak köszönhetően a kis számítógép gyorsan pillanatok alatt képes elvégezni a fent említett dolgokat.

Safekeep: Teljes helyszíni mentés élmény, testre szabott fájl és mappakezeléssel. Könnyen és egyszerűen kezelhetjük segítségével az eszközök közti adatátvitelt.

Selects: Szuper gyors RAW képnézegetést, könnyen kezelhető eszközöket biztosít a gyors kijelöléshez.

Sequence: Felvételek  megtekintésének és kezdetleges vágásának lehetőségét biztosítja a helyszínen, amit akár egyből küldhetsz is a stúdióba.

Showcase: Lehetővé teszi, hogy a nagy felbontású képeket és videókat megjeleníthessünk bármely HDMI csatlakozóval ellátott képernyőn.