powered by www.bluechip.hu

Asus Nexus 7 - A legszebb ajándék

Google táblagépe, mely meghódította a világot

by Blake Dashed
2012. November 20. 13:13
Címkék: asus, nexus7, google, táblagép
Nemrégiben Magyarországon is hivatalosan forgalomba került a Google saját márkás tabletje, a Nexus 7.

Megnyílt a játszótér

- A világ első Android™ 4.1 Jelly Bean táblagépe. 
- A világ első 7 hüvelykes kijelzőjű, négymagos táblagépe még jobb multimédiás élményt kínál, akár 9,5* órányi akkumulátoros üzemidővel. 
- A világ legjobb NFC-élménye egy, a nagyobb kényelem érdekében recézett borítású táblagépen, amely mindössze 10,45 mm vastag és 340 gramm súlyú. 
- Az ASUS TruVivid technológiája és Corning® Fit üveg a még jobb színhelyességért és karcállóságért. 
- A széles, 178 fokos betekintési szögű IPS kijelző páratlanul éles képet ad.

                   

Egyszerű. Gyönyörű. Több, mint okos.

A Nexus márka felső kategóriás androidos készülékeket takar, amely a táblagépen elérhető legjobb Google-élményt kínálja. A legmodernebb szoftver és a csúcstechnológiás hardver együttesét kínálja: szó szerint a digitális élet nexusát.A Nexus 7 a Google legújabb Nexus készüléke, és az első táblagép, amelyen az AndroidTM 4.1 Jelly Bean operációs rendszere fut. A Google és az ASUS legerősebb oldalait egyesíti: a Google legfejlettebb szoftverét a csúcstechnológiás ASUS hardverrel. 

                        

Lenyűgöző, 7 hüvelykes kijelző

Élénk, 1280x800 képpontos, nagyfelbontású kijelzőjével a Nexus 7 életre kelti az alkalmazásokat, könyveket és filmeket. Az új ASUS TruVivid technológia javítja a színhelyességes és a fényerőt, az IPS panel pedig éles, részletes képeket nyújt ultraszéles, 178 fokos betekintési szög mellett. A karcálló Corning® Fit üveg és a kéz csúszását megakadályozó, recézett borítású ház garantálja, hogy a Nexus 7 rendkívül robusztus legyen, és kiszolgálja az úton lévő vásárlók minden igényét.

                        

A játékokról sem megfeledkezve

A Nexus 7 a mobil játékosokat szem előtt tartva készült. A négymagos NVIDIA® Tegra® 3 processzorral minden gyorsabb – gyorsabban töltődnek be az oldalak, simább és válasz készebb a játék, és a több alkalmazás egyidejű futtatása sem jelent gondot. A 12 magos GeForce® GPU kifinomult grafikát biztosít, a szabadalmaztatott 4-PLUS-1™ CPU pedig maximális teljesítményt nyújt, ha szükség van rá, de takarékosan bánik az árammal, ha a hosszú akkumulátoros üzem a cél.Szívet megdobogtató négymagos teljesítmény, válasz kész, tízujjas érintőképernyő, giroszkóp és gyorsulásmérő: bátran forgatható, dönthető, érinthető és böködhető a készülék a rekordok döntögetése, a Google Playen elérhető több, mint 600 ezer alkalmazás és játék kipróbálása közben.

                       

Nem kényelmetlen a kezelése és hordozása

Az eszköz csupán 337 grammot nyom, ebből kifolyólag a használata nem lesz megterhelő a kezünk számára. Bármeddig képesek leszünk tartani, ha filmet nézünk, vagy zenét hallgatunk rajta.
Az energiaforrásról egy 4320mAh-s akkumlátor gondoskodik, mely folyamatos használat  mellett is 6-9 órát biztosít a használatra.

SPECIFIKÁCIÓ:

GyártóAsus
Processzor TípusaNVIDIA® Tegra® 3 négymagos CPU
Processzor sebessége1,2 GHz
Belső memória8 GB
Operációs rendszer típusaAndroid 4.1 Jelly Bean
Memória bővítésNincs
Kijelző felbontása1280x800 pixel
Kijelző mérete7\"
Wi-FiVan
3G/4G modemNincs
Telefon funkcióNincs
GPSVan
BluetoothVan
Beépített fényképezőgépVan
CsatlakozókUSB, 3,5mm jack
Akkumulátor típusa4325mAh
Méret198.5x120x10.45
Súly340 g
Extrákgyorsulásérzékelő, fényérzékelő, giroszkóp, , e-iránytű, GPS, NFC, Hall-érzékelő